Βιέννη, στο πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο το IMPERIAL RIDING SCHOOL!

5 μοναδικές ημέρες στη Βιέννη με ξεναγήσεις στην πιο ζωντανή πόλη με παράδοση στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις! Στους φαντασμαγορικά στολισμένους δρόμους συναντάμε χαρούμενες μπάντες να παιανίζουν, άμαξες με άλογα σκεπασμένα με κουβέρτες σε ένα μοναδικό γιορτινό θέαμα.

Θα περάσουμε από την περίφημη Κρατική Όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ και η ξενάγησή μας θα κλείσει με την επίσκεψη των ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια.

Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στα ανάκτορα Σένμπρουν για τις σημερινές αφίξεις. Μερικά δρώμενα που δεν θα πρέπει να παραλείψετε, εφόσον έχουνε παράσταση, να παρακολουθήσετε είναι: την Κρατική Όπερα της Βιέννης «Vienna State Opera» (www.wienerstaatoper.at), τη διάσημη Παιδική Χορωδία της Βιέννης «The Vienna Boy’s Choir» (www. wsk.at). Προτείνουμε να παρακολουθήσετε τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου τα μεσάνυχτα.

Για την 25 Δεκ. & 1η Ιαν. σας προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή (έξοδα ατομικά) στην γενέτειρα του Μότσαρτ το Σάλτσμπουργκ, με το πολύ γραφικό ιστορικό του κέντρο, το Δημαρχείο, την Γκεντραιντεγκάσσε και το ποτάμι Σάλτσαχ που το διαρρέει. Επιστροφή στην Βιέννη το βραδάκι.

Εκδρομή σε Δάση Βιέννης – Μάγιερλιγκ – Μπάντεν! Αναχώρηση για τα χιλιοτραγουδισμένα Βιεννέζικα Δάση, την κοσμική λουτρόπολη του Μπάντεν και το Μάγιερλινγκ, κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα με τον πρίγκιπα Ροδόλφο. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση στο γραφικό κρασοχωριό το Γκρίντσιχ, με δείπνο (έξοδα ατομικά) σε χαρακτηριστική βιεννέζικη ταβέρνα με μουσική.

Για το τέλος σας προτέινουμε να επισκεφθείτε κάποιο από τα φημισμένα καφέ, όπως το παραδοσιακό SACHER, με την παγκόσμια γνωστή σοκολατίνα του και τον μυρωδάτο καφέ, το CAFE CENTRAL, στέκι των διανοούμενων και συγγραφέων της εποχής, το CAFE MOTZART που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1794!

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις για την εκδρομή στη Βιέννη κάντε κλικ εδώ.

Καλό Ταξίδι!

Read More

And More