Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Θα περάσουν το πρώτο Πάσχα… περιμένοντας την κόρη!

Πριν από 9 μήνες περίπου (18 Ιουλίου) η Βίκυ Καγιά χαμογελαστή είπε το “I do” στον Ηλία Κρασσά και παντρεύτηκε μυστικά σε μια ρομαντική τελετή στο Παρίσι. Τότε δεν φανταζόταν καν πως –λίγους μήνες μετά – θα περνούσε το πρώτο Πάσχα με τον σύζυγό της και την κοιλίτσα της φουσκωμένη, περιμένοντας την κόρη τους.
“Ήρθαμε ο ένας στη ζωή του άλλου τη σωστή στιγμή και κουμπώσαμε αμέσως. Υπάρχουν πολλές φορές που δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε, απλά καταλαβαινόμαστε. Υπάρχει μεγάλη αγάπη και σεβασμός και δεν χρειάζεται να καταναλώνουμε ενέργεια στις λέξεις”, αποκαλύπτει για τον άντρα της ζωής της σε συνέντευξη στο People και δηλώνει ανυπόμονη να γνωρίσει την κόρη της.
Ωστόσο, δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής καθόλου το πρόγραμμά της (ευτυχώς έχει εύκολη εγκυμοσύνη) και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά και τα ταξίδια της. Στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της πια, έχει προσαρμόσει τη διατροφή και το άνετο -και σικ- ντύσιμό της στις απαιτήσεις του μωρού. Γι’ αυτό την βλέπουμε πλέον με φλατ παπούτσια και πιο φαρδιά και άνετα ρούχα.

Αυτό, που έχει άλλωστε, τώρα σημασία για εκείνη είναι να προετοιμαστεί όσο μπορεί για το baby boom. Πολλά κιλά, άλλωστε, δεν έχει πάρει για να ανησυχεί για το μετά…
Τη μεγάλη της χαρά και την γλυκιά αναμονή για την μπέμπα καταλαβαίνει απόλυτα και ο σύζυγός της (και αυτός το ίδιο ενθουσιασμένος είναι περιμένοντας το μωρό), με τον οποίο θα περάσουν και ως παντρεμένοι πια το πρώτο τους Πάσχα.
Και αν ρωτάς για τις ετοιμασίες; Αυτές έχουν ήδη γίνει. Με την Βίκυ να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από τη λαμπάδα της και τα δικά τους πρωτότυπα πασχαλινά αυγά.

Οι λαμπάδες

Και τα πασχαλινά αυγά…

Read More

And More