Βίκυ Σταμάτη: Οι τελευταίες φωτογραφίες μέσα από το κελί στο Δρομοκαΐτειο, πριν αποδράσει!

“Δεν θα πεθάνω εδώ, τρελή κι εγκαταλελειμμένη” είπε μετά τη νέα απόρριψη της αποφυλάκισής της η Βίκυ Σταμάτη και εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο.
Η σύζυγος του Άκη Τζοχατζόπουλου απέδρασε όταν απέρριψαν τη νέα αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε, ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ώστε να μπορεί να είναι κοντά στον ανήλικο γιο της.
Η απόδρασή της αποκαλύφθηκε περίπου στις 06:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο φρουρός μπήκε στο δωμάτιο και διαπίστωσε ότι η Βίκυ Σταμάτη δεν βρισκόταν εκεί. Το περίεργο είναι πως το δωμάτιο στο οποίο διέμενε η κα Σταμάτη φυλασσόταν από φρουρούς των φυλακών Κορυδαλλού σε τρεις βάρδιες, είχε κάγκελα και μπαλκονόπορτα κλεισμένη με λουκέτο!
Πριν λίγες μέρες, είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη, μέσα από το κελί της. Η άλλοτε κομψή κυρία που περπατούσε με άνεση στα πολυτελή σαλόνια της Αρεοπαγίτου ήταν καθισμένη στο πάτωμα και κρατούσε στην αγκαλιά της το λούτρινο του γιου της…
Με αφορμή, αυτές τις φωτογραφίες ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας είχε μίλησε στην εκπομπή Μία και στην Τατιάνα Στεφανίδου, για τη σημερινή κατάσταση της ψυχικής της υγείας.
“Αν ήταν υγιής κρατούμενη θα είχε εκτίσει την ποινή της. Η κατάσταση της ψυχικής υγείας της, δεν επιτρέπει να της αναθέσουν καμία δουλειά μες στη φυλακή”, είχε αναφέρει, συμπληρώνοντας πόσο δύσκολο είναι να συναντιέται με τον 6χρονο γιο της: “Στις φυλακές Κορυδαλλού συναντιόταν στον προαύλιο χώρο του κεντρικού καταστήματος και ήταν μικρό παιδί και το ξεγελούσαν. Τώρα δεν μπορούν να το πάνε στο Δρομοκαΐτειο. ΄Όποτε πηγαίνει τα το δει προσπαθούν να το ξεγελάσουν και να μην του μεταφέρουν αυτήν την άσχημη εικόνα”.
Δες το video από την εκπομπή Μία:

Read More

And More