Β. Χατζηβασιλείου: ”Περίμενα να βγει κάποιος να ζητήσει συγνώμη και δεν έγινε!”

H Bίκυ Χατζηβασιλείου, που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της, Γιάννη Ακκά και τους δύο γιους της, δηλώνει ότι στο ”χρηματιστήριο” της τηλεόρασης σίγουρα δεν θα έβαζε το όνομά της στις ”φούσκες”, παραδέχεται ότι υπέγραψε με το ”Πακέτο” για έναν ακόμη χρόνο, χωρίς καινούργια μείωση μισθού και μιλά στη ”Real Life”, για την ηλικία της, τα μπότοξ και τη συγνώμη που της χρωστούν…

Σχετικά με τις επιθέσεις που έχει δεχτεί και το αν νιώθει μοναξιά
”Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ νιώθω μόνη. Όχι, έχω ανθρώπους που με αγαπούν πολλά χρόνια τώρα και δεν είναι από τον χώρο της τηλεόρασης. Είναι λογικό να ενοχλείς όταν ξεχωρίζεις, γιατί κάποιοι άλλοι ίσως δεν έφτασαν εκεί που έφτασες εσύ… Περίμενα να βγει κάποιος να ζητήσει συγνώμη και δεν έγινε. Με έστησαν στη γωνία και με ”πυροβολούσαν” ανηλεώς και όταν έδωσα την απάντησή μου δεν βγήκε κανείς να ζητήσει συγνώμη.”

Botox και ηλικία
”Βαρέθηκα μ’ αυτά… για την ηλικία… Πώς δεν απάντησα… Σβήσαμε κεράκια στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου τη σεζόν που πέρασε… Θεωρώ πολύ άκομψο να ρωτάς μια γυναίκα δημόσια την ηλικία της και σε άκομψες ερωτήσεις απαντώ με χιούμορ. Άλλωστε πέρισυ βγήκε εξώφυλλο με την ηλικία μου, τι άλλο να πω εγώ;”

Ομοφυλοφιλία
”Η ομοφυλοφιλία είναι κάτι οικείο. Ποιος δεν μπορεί να κατανοήσει ότι υπάρχουν και έχουν δικαίωμα στη ζωή; Εγώ είμαι υπέρ της ερωτικής αυτοδιάθεσης, δεν μου πέφτει λόγος να κρίνω και να κατακρίνω κάποιον. Αυτό που δεν δέχομαι είναι να έχουν οικογένεια και να περνούν και από την άλλη πλευρά… Αυτό είναι υποκρισία.”

Read More

And More