Τι έκανε ”έξαλλη” την Β. Χατζηβασιλείου;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αν και είναι σχετικά καινούργια στον κόσμο του twitter, συνηθίζει να μιλάει με τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της, να σχολιάζει την καθημερινότητα και να κοινοποιεί μέσω αυτού… όμορφα μυστικά. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, σε συζήτησή της με διαδικτυακούς της φίλους, μίλησε για το γεγονός ότι είναι δύσκολο να κρυφτεί κανείς από τους παπαράτσι, κι η ίδια χαίρεται ιδιαίτερα που τα κατάφερε.

Επιπλέον, μιλά για την επίσκεψη που έκανε κάποτε στη Μύκονο και το λάθος της…, ενώ αναφέρεται και στο ότι ξεκίνησε και πάλι να περιποιείται αρκετά το σπιτικό της μιας και η κυρία που την βοηθούσε αρρώστησε…


Αυτή τη φορά όμως, φάνηκε πως η γνωστή παρουσιάστρια ενοχλήθηκε από δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha, ”Πάμε πακέτο”, να κόβεται.

Για αυτό το λόγο αποφάσισε μέσω της twitterland να ενημερώσει το κοινό ότι η εκπομπή της θα βγει κανονικά στον αέρα, καθώς και να ”υποδείξει” σε κάποιους πως, θα πρέπει να μάθουν να ασκούν σωστά τη δημοσιογραφία…





Και φυσικά λέγοντας ”τώρα…” στο τελευταίο της σχόλιο, αναφέρεται στην εκπομπή της, που θα συνεχίσει κανονικά να προβάλλεται από το κανάλι της Κάντζας.

Read More

And More