Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίζεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες!

Για πρώτη φορά μιλά με λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της η Βίκυ Καγιά και φωτογραφίζεται στο περιοδικό People στον έβδομο μήνα, τονίζοντας πόσο ευτυχισμένη είναι μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά για την κόρη που έρχεται!

H παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας δεν αγχώνεται καθόλου για το σώμα της και μιλά με τα πιο τρυφερά λόγια για τον άντρα της ζωής της.

Στο περιοδικό People εξηγεί ότι μπορεί η εγκυμοσύνη να ήρθε ξαφνικά, αλλά η επιθυμία για ένα μωρό ήταν δεδομένη από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους: «Ήταν ο λόγος που παντρευτήκαμε, ο λόγος που θέλαμε να έχουμε μια κοινή ζωή. Βέβαια, δεν περίμενα πως 18 Ιουλίου θα παντρευτούμε και γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου θα έχω μείνει έγκυος. Φανταζόμουν πως είναι μια διαδικασία που παίρνει πολύ καιρό και βρέθηκα προ ευχάριστης εκπλήξεως. Τα πράγματα με τον Ηλία έχουν έρθει όλα από μόνα τους, γιατί όταν είσαι χαλαρός όλα κλειδώνουν με ένα μαγικό τρόπο. Μου λένε ‘όλα στη σχέση σας έγιναν πολύ γρήγορα’, αλλά για μας δεν ήταν γρήγορα, ήταν όπως ακριβώς το νιώθαμε». Της επισημαίνω πως από τότε που είναι ζευγάρι με τον Ηλία Κρασσά είναι σε όλα της πιο αυθόρμητη, πιο χαλαρή. «Όντως είμαι. Γιατί με φροντίζει και με προσέχει και δεν έχω το άγχος να τα έχω όλα υπό έλεγχο εγώ. Ο Ηλίας έβγαλε ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για όλα όπως παλιά. Μπορώ να είμαι και κοριτσάκι, μπορώ να κάνω και λάθος, να πω και τις βλακείες μου. Μου ξύπνησε την έντονη επιθυμία να γίνω μητέρα».

/

Και συνεχίζει: «Ήρθαμε ο ένας στη ζωή του άλλου τη σωστή στιγμή και κουμπώσαμε αμέσως. Υπάρχουν πολλές φορές που δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε, απλά καταλαβαινόμαστε. Υπάρχει μεγάλη αγάπη και σεβασμός και δεν χρειάζεται να καταναλώνουμε ενέργεια στις λέξεις». Έχουν πολλά κοινά βιώματα, γεγονός που τους δένει ακόμα πιο δυνατά. «Είμαστε κοντά ηλικιακά, είναι μόνο 2 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα, έχουμε αντίστοιχα οικογενειακά background -δεν ήταν ο ένας από μια οικογένεια που τα είχε όλα λυμένα ενώ ο άλλος δεν τα είχε. Ότι έχουμε καταφέρει το έχουμε κάνει μόνοι μας, βήμα-βήμα, με κόπο και δυσκολίες, αλλά πάντα με χαμόγελο και πείσμα. Όλα αυτά τα κοινά βιώματα γεννούν και μια άλφα κατανόηση. Ο Ηλίας είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».

«Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό. Η μικρή πρέπει να είναι πολύ καλό κοριτσάκι, σωστό αγγελούδι. Δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου, πέρα από κάποια διατροφικά θέματα που είχα το πρώτο 3μηνο, που είχε κλείσει το στομάχι μου και δεν μπορούσα να φάω σχεδόν τίποτα εκτός από ψωμί, τυρί και γιαούρτι».

/

Μια σύγχυση επικρατεί και γύρω από τα κιλά που έχει πάρει.
«Πιστεύω πως θα πάρω άλλα 5 μέχρι να γεννήσω. Τώρα έχει φανεί η κοιλίτσα μου, εδώ και ένα μήνα νιώθω καλύτερα και τρώω πολύ καλά. Λιγούρες, βέβαια, δεν έχω καθόλου, τρώω όπως έτρωγα και πριν». Την αγχώνει που αλλάζει το σώμα της; «Κάθε άλλο. Μου αρέσει πολύ που φουσκώνει η κοιλίτσα μου, μου αρέσει που τη χαϊδεύω, δεν έχω καμία αγωνία για το σώμα μου, λατρεύω αυτή τη φάση. Ποτέ δεν έχει περάσει από το μυαλό μου πως θα χαλάσει το σώμα μου ή πως δεν θα έχω χρόνο επειδή θα έχω μωρό, τίποτα από αυτά δεν με απασχολεί. Ας μην έχω χρόνο! Είναι τόσο ωραίο αυτό που συμβαίνει, είμαι τόσο χαρούμενη που έρχεται η κόρη μας με τον Ηλία… Εδώ δεν κοιμάμαι για επαγγελματικά πρότζεκτ, προτιμώ να μην κοιμάμαι για την κόρη μου!». Ούτε ιδιαίτερες αγωνίες έχει. «Η μόνη μου αγωνία είναι να τη δω, να την αγκαλιάσω. Στον υπέρηχο που τη βλέπω, βέβαια, συνέχεια τρώει τα πόδια και τα χέρια της. Έχω την αίσθηση πως θα γίνει καλόφαγη και από ότι μου είπε ο γιατρός είναι και σχετικά μεγάλη, παρόλο που εγώ έχω σχετική μικρή κοιλιά. Μέχρι να μπω στον 6ο δύσκολα καταλάβαινες πως είμαι έγκυος. Μάλιστα, έλεγα στον Ηλία «θα με βγάλεις μια φωτογραφία τώρα που είμαι έγκυος;» και μου απαντούσε γελώντας «δεν έχω ακόμα να βγάλω κάτι».

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More