Το πολυτελές διαμέρισμα που νοίκιασε η σύζυγος του Strauss Kahn! Δες φωτογραφίες

Από 6.000 ευρώ περίπου ξεκινάει το κόστος των διαμερισμάτων της γειτονιάς που επέλεξε η σύζυγος του Strauss Kahn να μείνουν μετά την αποφυλάκισή του. Το δικό τους συγκεκριμένα κοστίζει 14.000 δολάρια δηλαδή 9.834 ευρώ μηνιαίως , και βρίσκεται στο Manhattan και συγκεκριμένα στην περιοχή Bistrol Plaza. Ο ίδιος ετοιμαζόταν σήμερα να μετακομίσει από το κελί της φυλακής του, στο υπερπολυτελές διαμέρισμα! Στον συγκεκριμένο χώρο προσφέρεται πισίνα, καθημερινή παροχή υπηρεσιών από καμαριέρα και 24ωρη βάρδια θυρωρού.

Σύμφωνα λοιπόν με την Daily Mail, στο άνετο αυτό διαμέρισμα θα διαμείνει ο Στρος Καν και θα προετοιμαστεί για την επερχόμενη δίκη του. Και όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν σήμερα, από τη στιγμή που ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, πήρε στα χέρια του το γενναιόδωρο ποσό των 223.000€ -της ετήσιας σύνταξής του- από τον πρώην εργοδότη του.

Μάλιστα ο τραπεζίτης στον οποίο παραδόθηκε η εγγύηση για την αποφυλάκιση, η οποία έγινε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αισθανόταν ντροπή για το γεγονός ότι ο Στρος Καν κατηγορείται για βιασμό νεαρής κοπέλας. Μέχρι το βράδυ όμως, ο ατακτούλης Στρος Καν θα βρίσκεται, στο καινούργιο του διαμέρισμα και όχι σε κάποιο κελί των φυλακών στο Rikers Island.

Ο νέος αυτός εξοπλισμός, που κόστισε 6 εκατομμύρια ευρώ, αγοράστηκε από την τρίτη σύζυγο του ”ανήσυχου” άντρα, που είναι γνωστή δημοσιογράφος και χρυσή κληρονόμος. Η ίδια με τη βοήθεια της κόρης τους, κατάφεραν να δώσουν αμέσως το ένα εκατομμύριο σε μετρητά ενώ τα υπόλοιπα σαν εγγύηση.

Τα μέτρα όμως, στα οποία θα πρέπει να συμμορφωθεί ο Ντομινίκ είναι πολύ αυστηρά και περιοριστικά και μάλιστα, θα παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής ετικέτας που έχει τοποθετηθεί στον αστράγαλό του. Τέλος, δεν είναι λίγες οι βιντεοκάμερες και οι συναγερμοί που έχουν τοποθετηθεί στο διαμέρισμα, σε περίπτωση που επιχειρήσει να δραπετεύσει.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους γείτονες και τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να έχουν παγώσει τις διαδικασίες από τη στιγμή που έμαθαν όλες τις λεπτομέρειες για τον νέο άτακτο νοικάρη! Και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, μπορεί να αποφυλακιστεί μόνο αν έχει που να μείνει!

Read More

And More