Άννα Βίσση: “Η μαγεία με τον Νίκο συνεχίζεται…”

Για την καλλιτεχνική τους επανασύνδεση μίλησε η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία μπήκε ξανά στο studio για να ερμηνεύσει τραγούδια του Νίκου Καρβέλα. Το καλλιτεχνικό δίδυμο φαίνεται πως δεν μπορεί να βάλει τέλος στην μακροχρόνια διαδρομή τους.

“Αυτό που υπήρχε μεταξύ μας ήταν πάντα μαγικό και τελικά αυτή η μαγεία δεν έχει πάψει να υπάρχει, συνεχίζεται…Αυτή η δουλειά μου είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι σήμερα” αναφέρει η Άννα Βίσση. Στην επανασύνδεσή τους σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η κόρη τους Σοφία και η Ανίτα Πάνια.

Το νέο άλμπουμ με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή και έχει τίτλο “Αγάπη είναι…”. Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται πως το νέο άλμπουμ θα φέρει νέους ήχους, φρεσκάδα και την αίσθηση του καινούριου. “Εγώ με τον Νίκο δεν βρεθήκαμε τυχαία, η μουσική μας δεν ήταν τυχαία” επισημαίνει η Κύπρια τραγουδίστρια. Μάλιστα όπως εξομολογείται όταν βρέθηκε και πάλι στο studio για να τραγουδήσει κομμάτια του Καρβέλα ξέσπασε σε ένα “λυτρωτικό” κλάμα.

Read More

And More