Λ. Βίσση: Μου είναι αδιάφορο να με συγκρίνουν με την Άννα!

Η τόσο όμοια εξωτερικά αλλά με τόσοσ διαφορετική πορεία αδελφή της Άννας Βίσση μιλά στο περιοδικό People για τη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική, τα ναρκωτικά όλα αλλά και για τις σχέσεις που έχει με την αδελφή της!

Η Λία Βίσση για τη μουσική είπε: “Αυτό που δεν δέχομαι είναι η κατηγορία “έντεχνο”. Στην Ελλάδα η μουσική είναι μόνο θέαμα. Το μεγάλο σόου έγινε απαραίτητο… Η Άννα αυτό επέλεξε αυτό κάνει. Δεν έχω λόγο να το κουβεντιάσω.”

Η αποψή της για τα talent show: “Βαρυστομάχιασα! Νιώθω ότι έχουμε υποστεί ένα overdose. Πιστέυω ότι είναι απάτη.”
Το “Να η ευκαιρία” (που συμμετείχε) ήταν διαφορετικό. Δεν είχε να κάνει με το μαρτύριο τόσο εβδομάδων στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά στα μετέπειτα προγράμματα του είδους.

Για τα ναρκωτικά: “Αυτά κυκλοφορούν και στο δρόμο. Στο χέρι του καθενός είναι πως θα το χειριστεί Ευτυχώς στις συνεργασίες μου είχα τον έλεγχο για το ποιος έμπαινε και ποιος έβγαινε από το μαγαζί και τα απέφυγα όλα αυτά.”

Για τις τρέλες που έχει κάνει και για το αν της αρέσει που είναι μόνη: Τις περισσότερες τρέλες τις κάνω τώρα. Ίσως επειδή δεν έχω σύντροφο και νιώθω ελέυθερη. Το απολαμβάνω. Είναι στιγμές που μου λείπει κάποιος σύντροφος αλλά μετά από τόσα χρόνια μόνη μου, είμαι πολύ προσεχτική γιατο ποιος θα σταθεί δίπλα μου.”

Τελικά μιλάει με την αδελφή της Άννα Βίσση; “Όλα αυτά είναι ανυπόστατα. Και βέβαια μιλιόμαστε! Μου είναι αδιάφορο αν μας συγκρίνουν, πιστέψτε με. Είμαι πολύ συνηδειτοποιημένη και αισθάνομαι ισορροπημένη.”

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί.

Read More

And More