Α. Βίσση: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη! Video και φωτογραφίες

Εντυπωσιακή πρεμιέρα με πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες έκανε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη η Άννα Βίσση. Η γνωστή ερμηνεύτρια παρά της δύσκολες ώρες που πέρασε με το θάνατο του πατέρα της, επέστρεψε δυναμικά σε ένα πρόγραμμα με πολλή συγκίνηση και αγαπημένες επιτυχίες.
Η Άννα ξεκίνησε τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Odeon, έχοντας στο πλευρό της την διάσημη ερμηνεύτρια Μαίρη Λίντα και το συγκρότημα Wedding Singers, που δίνουν το δικό τους παλμό στη βραδιά.

Μένοντας πιστή στις υποχρεώσεις της, πραγματοποίησε την προγραμματισμένη πρεμιέρα της, χωρίς καμία αναβολή, παρά το ότι έχασε πριν από περίπου 15 μέρες τον αγαπημένο της πατέρα! Όπως δήλωσε άλλωστε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, το τραγούδι είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έζησε.

Ωστόσο, το κλίμα στην πρεμιέρα είχε ιδιαίτερη συγκίνηση. “Όλοι περνάμε ζόρια, δυσάρεστα και ευχάριστα”, είπε η Άννα Βίσση, ευχαριστώντας το κοινό που έσπευσε στο πλευρό της σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη.
Στα πρώτα τραπέζια κάθονταν ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια και ο Βασίλης Καρράς, που δεν σταμάτησε να της πετά λουλούδια.
Στο τέλος της εμφάνισής της η Άννα τραγούδησε το “Δώδεκα” καθισμένη σε μια κόκκινη δερμάτινη πολυθρόνα…

Δες το φινάλε της εμφάνισής της Άννας Βίσση:

Read More

And More