Άννα Βίσση: Συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη της Σοφία και τον εγγονό της!

Τι κι αν δεν ζουν στην ίδια χώρα η Άννα Βίσση με την Σοφία Καρβέλα περνούν κάθε φορά μαζί μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. Έτσι έγινε και φέτος, που η κόρη της Άννας πήρε τον γιο της και τα αγαπημένα της πρόσωπα και βρέθηκε στη Μύκονο.
Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία της Άννας για τα 40 χρόνια καριέρας της, η κόρη της βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να συναντήσει την διάσημη μητέρα της και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. (Δες εδώ τι έγινε στο μεγάλο party της Άννας Βίσση στη Μύκονο)
Η νεαρή σχεδιάστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές της. Χθες βρέθηκε με την μητέρα της και φίλους τους στο Jackie o Beach, ενώ τις προηγούμενες μέρες έκανε τις βουτιές της στην πισίνα αγκαλιά με τον Νινίκο της.

/

Ο μικρός της πρίγκιπας, άλλωστε, έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και δεν σταματά να δέχεται τις αγκαλιές και τα χάδια της μαμάς, αλλά και της γιαγιάς του. Αυτό δείχνει και η φωτογραφία που ανέβασαν στα social media οι θαυμαστές της, στην οποία βλέπουμε τον Νίκο Jr στην αγκαλιά της γιαγιάς του.

/

Read More

And More