Π. Βλαντή: Η κατάθλιψη, η ψυχανάλυση και το ενδεχόμενο του γάμου!

Για όλους και για όλα μίλησε η Παναγιώτη Βλαντή στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό “Εγώ!”, όπου αποκάλυψε πως περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της και πάσχει από κατάθλιψη.
“Περνάω κατάθλιψη, τόσο με τη δουλειά μου όσο και με προσωπικά μου ζητήματα. Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ανασφάλεια. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα στον τόπο σου, ούσα μέρος του κοινωνικού συνόλου, αισθάνεσαι τη μαυρίλα της εποχής. Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν πια κατάθλιψη”, είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε: “Προσπαθώ να είμαι θετική… Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Σπάνια κάνω σκέψεις αρνητικές. Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο”, αλλά εξομολογήθηκε πως μερικές φορές δεν μπορεί να συγκρατηθεί και ξεσπάει σε κλάματα. “Εννοείται ότι κλαίω και ξεσπάω. Αλίμονο. Λειτουργώ όπως όλοι οι άνθρωποι. Όποιος δεν παραδέχεται ότι βιώνει ανάλογα συναισθήματα, νομίζω ότι ψεύδεται”.

Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης παράστασης Frozen παραδέχτηκε πως έχει κάνει ψυχανάλυση: “Η ψυχανάλυση με βοήθησε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Από εκεί ξεκινούν όλα”.
Τέλος, στην ερώτηση αν έχει φθάσει ποτέ κοντά στο γάμο, δήλωσε: “Δεν αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν ισχύει για εμένα αυτή η φράση, ούτε μ’ αρέσει. Θεωρώ ότι το όταν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση είναι σαν γάμος”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More