Δημήτρης Βλάχος: Διδάσκει CrossFit για… γραμμωμένα σώματα

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, έγινε και… επιχειρηματίας. Δημιούργησε ένα χώρο εκγύμνασης που βασίζεται κυρίως στο CrossFit.

“Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Πάντα είχα μια σχέση με τον αθλητισμό καθώς έκαναν για 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο στίβο. Ποτέ δε σταμάτισα να γυμνάζομαι…” λέει ο ίδιος τo ThemaPeople.

Εξηγεί ότι το CrossFit, έναν τρόπο εκγύμνασης που αγαπούν μεταξύ άλλων οι Μπραντ Πιτ, Κάμερον Ντίαζ και Ματ Ντέιμον, το γνώρισε στην Αμερική, όταν είχε πάει πριν ενάμιση χρόνο. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, το έψαξε και αποφάσισε να φτιάξει το συγκεκριμένο χώρο μαζί με άλλα δύο ατομα, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

“Πρόκειται για έναν συνδυασμό πολλών αθλημάτων. Έχει ασκησιολόγιο από την άρση βαρών, τον στίβο, την ενόργανη, την κολύμβηση, την αερόβια γυμναστική και πολύ λειτουργικές ασκήσεις. Κάθε μέρα δουλεύεις όλες τις λειτουργικές ομάδες του σώματος και βλέπεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα. Το CrossFit είναι παντού στη ζωή μας. Για παράδειγμα όταν πηγαίνει στη λαϊκή και κουβαλάς σακούλες κι αυτό CrossFit είναι !” λέει στo ThemaPeople.

Μάλιστα, ο Βλάχος λέει ότι αν κάποιος κάνει CrossFit και τα δίνει όλα, σε δύο με τρεις μήνες θα δει αλλαγές στο σώμα του.

Όσο για την καλύτερη μαθήτριά του; Δεν είναι άλλη από την Νάντια Μπουλέ, την οποία είδαμε πρόσφατα να… σηκώνει στα χέρια του. “Είναι πολύ καλή μαθήτρια. Τους τσακίζει όλους στο πρόγραμα!” λέει ο Δημήτρης Βλάχος.

Read More

And More