Πωλείται το εξοχικό της Ρένας Βλαχοπούλου!

Πωλητήριο μπήκε στην εξοχική κατοικία της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα. Το μέρος όπου ησύχαζε παραμένει κλειστό από το 2004 που έφυγε από τη ζωή, ακόμα και ο σύζυγός της από τότε δεν ξαναπήγε πότε…

Η κληρονόμος της, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life,αποφάσισαν να το πουλήσουν, ελπίζοντας ότι με τους νέους ιδιοκτήτες το σπίτι θα γνωρίσει και πάλι μέρες ζωντάνιας και κεφιού.

Το σπίτι χτίστηκε το 1982 και η τιμή πώλησής του είναι 680.000 ευρώ… Η εξοχική κατοικία της Ρένας Βλαχοπούλου, βρίσκεται στην περιοχή Ύψος, έχει έκταση 450 τ.μ και κήπο έξι στρεμμάτων, εκτείνεται σε δύο επίπεδα με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, δύο κουζίνες, τζάκι, αποθήκες και βοηθητικούς χώρους, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ακόμα τα αποτυπώματα της ηθοποιού με τα έπιπλα και τα έργα τέχνης που είχε επιλέξει η ίδια για τη διακόσμηση του..

/

Το κτήμα και το αρχοντικό ανήκουν πλέον στην αδελφή του συζύγου της Ρένας Βλαχοπούλου, Γιώργου Λαφαζάνη, στην οποία τα άφησε όλα μετά το θάνατό του το 2010.

Η Ρένα απέφευγε να μιλά για διαθήκες και περιουσίες, όμως τα περισσότερα από τα περιουσιακά της στοιχεία τα είχε αφήσει στον σύζυγό της, που όπως έλεγε και η ίδια ήταν ο πιο καλός άνδρας στον κόσμο.

Η αγάπη της για το συγκεκριμένο σπίτι ήταν μεγάλη! Την περίοδο που ήταν αρκετά καταβεβλημένη είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να την πάει να το δει για τελευταία φορά. Αυτό όμως ήταν και το μοναδικό χατίρι που της χάλασε, αφού θέλησε να ακούσει τους γιατρούς και να μην την ταλαιπωρήσει με ένα τέτοιο ταξίδι.

/

Όσο για την περίφημη διαθήκη της και τις καταγγελίες του αδελφού της Σπύρου, ότι από την περιουσία της Ρένας Βλαχοπούλου τα αδέλφια και τα ανίψια της δεν πήραν τίποτα, για πρώτη φορά η εφημερίδα φέρνει στο φως τη διαθήκη και αποκαλύπτει την απόλυτη αλήθεια.

Σύμφωνα με τη διαθήκη μέρος της περιουσίας της πήραν τόσο τα παιδιά του αδελφού της Χρήστου που είχε φύγει από τη ζωή, αλλά και τα δύο άλλα της αδέλφια, ο Σπύρος και ο Μίμης. Συγκεκριμένα, κληρονόμησαν καταστήματα που είχε στην ιδιοκτησία της η Ρένα Βλαχοπούλου στη Δασιά της Κέρκυρας, ενώ την υπόλοιπη περιουσία της την κληρονόμησε ο σύζυγός της.

Read More

And More