Π. Βλάχος: “Περνάμε δύσκολα στους Βασιλιάδες!”

Καλεσμένος στην εκπομή “Πρωινό mou” ήταν σήμερα ο Πάνος Βλάχος και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στην επιτυχημένη σειρά “Βασιλιάδες”, που πρωταγωνιστεί.
Ο Πάνος αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Βασιλιάδες” έχουν σταματήσει: “Η σειρά είναι πάρα πολύ καλή είμαι υπερήφανος γι’ αυτή και για τους ανθρώπους που γνωρίσα και δούλεψα μαζί τους. Ο Κόκλας με κάνει και νιώθω σαν είναι συμμαθητής μου από το σχολείο και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Αλλά περνάμε πάρα πολύ δύσκολα, δεν κάνουμε γυρίσματα από τον Δεκέμβρη. Έχουν σταματήσει πάρα πολλές φορές τα γυρίσματα και ταλαιπωρούμαστε εμείς και τα συνεργεία και οι οικογένειες τους”.
Παράλληλα, όμως, υποστήριξε ότι καταλαβαίνει καλά τα προβλήμα που έχει δημιουργηθεί και κάνει υπομονή: “Το καταλαβαίνω έμπρακτα από το Μάρτιο κάνουμε πολύ υπομονή και θα κάνουμε και άλλη υπομονή γιατί το καταλαβαίνουμε. Έχει διαφορά εγώ τώρα να σας λέω ο κακός που δεν μας δίνει λεφτά. Δεν λέω αυτό, λέω ότι κάνουμε υπομονή για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει. Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι και δεν έχουν τα πράγματα μια ρόδινη εικόνα”.

Read More

And More