Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.12.2010 | 15:15

Α. Βλοντάκης: “Από που και ως που εγώ να κάνω τηλεόραση;”

Α. Βλοντάκης: “Από που και ως που εγώ να κάνω τηλεόραση;”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Αντώνης Βλοντάκης που βρέθηκε φέτος από της πισίνες των κολυμβητηρίων στη σκηνή του “Just the 2 of us” μίλησε στο “Βήμα” για την τηλεόραση, τη ξαφνική δημοσιότητα και το αθλητικό κομμάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του.
 
Μιλώντας αρχικά, για το επιτυχημένο παιχνίδι τραγουδιού στο Mega, ο ίδιος ανέφερε πως αν δεν το ήθελε, δεν θα πήγαινε. “Αν δεν το ήθελα δεν θα πήγαινα. Όχι όμως, ότι είμαι ψώνιο και ήθελα πάση θυσία να βγω στην τηλεόραση. Θεώρησα ότι ο φιλανθρωπικός σκοπός του παιχνιδιού ήταν κίνητρο. Εγώ προσωπικά, επειδή είμαι αθλητής, δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Όταν τελειώσει το σόου, θα συνεχιστεί η ζωή μου με προπονήσεις και με την οικογένειά μου”, σημείωσε.

 
Όσον αφορά το θέμα της ξαφνικής δημοσιότητας, ο ίδιος είπε πως την πήρε πολύ αρνητικά. “Δεν ήμουν τόσο προετοιμασμένος, όσο νόμιζα. Τώρα είμαι πολύ πιο χαλαρός. Έφαγα την κρυάδα και κολύμπησα. Το διασκεδάζω αυτό που κάνω, γιατί κάποια στιγμή είχε βαρύνει και με πλάκωνε, είχα πολύ άγχος... Εγώ έφταιγα, έβλεπε φαντάσματα. Αγχώθηκα. Έπιασα για πρώτη φορά μικρόφωνο να τραγουδήσω μπροστά στη μισή Ελλάδα! Πολίστας είμαι και τόλμησα να τσαλακωθώ...”, είπε.
 
Στην ερώτηση, αν θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση και στο μέλλον, ο ίδιος απάντησε το εξής: “Δεν έχω σκεφθεί κάτι, ούτε μου έχουν κάνει πρόταση. Από πού και ως πού εγώ να κάνω τηλεόραση;”.
 
Ενώ, παράλληλα, πρόσθεσε πως δεν θα ξανασυμμετείχε σε αντίστοιχο σόου. “Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι, όπως το βλέπω αυτήν τη στιγμή, δεν θα ξανασυμμετείχα σε τέτοιου είδους σόου. Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλοι, πολύ αξιόλογοι που θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο πράγμα”, υπογράμμισε.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10