Η μητέρα του ηθοποιού Δ. Βογιατζή που αυτοκτόνησε ξεσπά: “Τον σκότωσε η ανεργία”

Το χαμό του γιου της και ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή που αυτοκτόνησε σε ηλικία 42 χρόνων προσπαθεί να ξεπεράσει η μητέρα του, που τον βρήκε απαγχονισμένο στο δωμάτιό του. Η κα Φωτεινή έζησε τραγικές στιγμές και ξεσπά στην Real Life αποκαλύπτοντας: “Τον σκότωσε η ανεργία”.
Η μητέρα του ηθοποιού που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του στις “Αέρινες σιωπές” περιγράφει με πόνο ψυχής την ώρα που τον βρήκε νεκρό: “Δεν μπορώ να ξεχάσω τι έγινε. Το πρωί πήγα να τον φωνάξω να σηκωθεί. Δεν είχα καταλάβει τι έγινε και του μίλαγα. Και μετά τον έπιασα και ήταν παγωμένος”.

Μιλώντας για την κατάθλιψη που πέρασε ο γιος της και τις δυσκολίες που τον οδήγησαν στο μοιραίο συμβάν αναφέρει: “Είχε μελαγχολία γιατί ήταν άνεργος. Είχε πέσει σε κατάθλιψη γιατί δεν είχε δουλειά. Δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τίποτα ως νέος. Του έλεγα να πάει μια βόλτα να ξεσκάσει, αλλά το γεγονός ότι δεν είχε δουλειά του προκαλούσε μελαγχολία” και συνέχισε: “Τον σκότωσε η ανεργία. Δεν δούλευε δυο χρόνια. Δεν μπορούσε να βρει δουλειά πουθενά και ήρθε στο Βόλο για καλύτερα… Δεν μπορούσα να τον κρατήσω δυνατό, δεν μπορούσα να τον συνεφέρω, δεν μπορούσα να του δώσω αυτό που ήθελε. Δυστυχώς…”
Τέλος, η μητέρα του Δ. Βογιατζή ξεσπά: “Που να βρω το κουράγιο; Ό,τι και να γίνει, δεν γυρίζει πίσω το παλικάρι μου”.

Read More

And More