Margaret Thatcher: Η εμμονή με την Vogue και η άγνωστη αγάπη της για τα καλλυντικά!

Ήταν μια από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες της Αγγλία και γι’ αυτό άλλωστε ο θάνατός της βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα. Ο λόγος για την Βαρόνη Margaret Thatcher που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 87 ετών.
Ποια ήταν όμως στην πραγματικότητα η Thatcher; Τι κρυβόταν πίσω από το αποφασιστικό βλέμμα και τη σιδερένια θέληση της πρώην πρωθυπουργού της Αγγλίας;
Αν και η Σιδηρά Κυρία διακρίθηκε για τις πολιτικές της ικανότητες, είχε και εκείνη γυναικείες αδυναμίες. Η ίδια άλλωστε, ήταν πάντα περιποιημένη και προσεγμένη στις επίσημες εμφανίσεις της.

Όπως διαβάζουμε στην “Daily Mail”, όμως, η αγάπη της για τη μόδα και την ομορφιά ήταν μεγάλη. Λίγο μετά το θάνατό της άνθρωπος που τη γνώριζε καλά αποκάλυψε πως η Thatcher συνήθιζε να διαβάζει περιοδικά μόδας και είχε εμμονή με την Vogue.
Όσον αφορά στο ντύσιμό της, μισούσε τα παντελόνια και προτιμούσε να φορά πένσιλ φούστες και ταγέρ σε αυστηρές γραμμές. Ενώ, για το πρόσωπό της επέλεγε να χρησιμοποιεί πάντα προϊόντα μακιγιάζ και κρέμες Clinique.

Read More

And More