Θες βόλτα παρά το κρύο; Ντύσου καλά και δες τις προτάσεις του TLIFE!

Επιτέλους φτάνει το Σαββατοκύριακο! Φυσικά αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι να ξεκουραστείς ευχάριστα πηγαίνοντας βόλτες. Το TLIFE είναι εδώ για να σου προτείνει πού θα πας και τι παίζει στην πόλη.

Ντύσου ζεστά, φόρεσε στρωτές και ζεστές μπότες και …καλή διασκέδαση! Αν πάρεις το αμάξι μεγάλη προσοχή! Πολλοί δρόμοι γλιστράνε. Αν μένεις σε περιοχή που το έχει στρώσει μην φύγεις χωρίς αλυσίδες.

Αυτή η περίοδος βέβαια είναι ξεχωριστή γιατί έρχονται… Χριστούγεννα! Οπότε πολλές προτάσεις έχουν να κάνουν με αυτή την αγαπημένη γιορτή, μικρών και μεγάλων!

Ένα από τα πιο ωραία σημεία, είναι το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Badminton! Όπως σας έχουμε ξαναπεί, λειτουργεί καθημερινά από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 23:00 το βράδυ και σαββατοκύριακα και αργίες από 10:00 το πρωί ως τις 23:00 το βραδυ. Λειτουργεί επίσης και bazaar με χριστουγεννιάτικα στολίδια. Θεατρικά δρώμενα και άλλα πολλά σε ένα χώρο έκτασης 6,000τμ. Επίσης τα παιδιά μπορούν να γράψουν γράμμα στον Άη Βασίλη και να του το στείλουν! Κι όλα αυτά μέχρι τις 9/01! Το TLIFE έχει συγκεντρώσει αρκετά σημεία με παγοδρόμια και γενικότερα με χριστουγεννιάτικο κλίμα! Μπες εδώ για να δεις όλες τις προτάσεις για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες!


Νέο παγοδρόμιο ξεκίνησε χτες μέχρι και 31 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κοτζιά! Τα εγκαίνια είναι το Σάββατο και θα υπάρχει ζωντανή εκπομπή από τον σταθμό “ΔΡΟΜΟΣ” και θα τραγουδήσει ο Κώστας Μαρτάκης!

Για τις θεατρόφιλες: Εκτός από τις δύο ωραίες παραστάσεις που σου δίνει την ευκαιρία να πας το TLIFE, “La Poupee” και “Μακπετ”, μπορείς να δεις το μιούζικαλ Rent, στη “Σφεντόνα” με την Τάμτα και πολλούς άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες! Παραστάσεις Απόγ: Σάβ. 6 μ.μ., Κυρ. 7.30 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων: € 25, 23, 20, φοιτ.-νεαϊκό: € 15.

Για τις cinefil: “Show Bitch” στις αίθουσες του κινηματογράφου Village.
Ανερχόμενοι τραγουδιστές, φιλόδοξοι δημοσιογράφοι, μάνατζερ δίχως φραγμούς και wannabe celebrities όλων των ειδών και ποιοτήτων παρελαύνουν σε μία ταινία τόσο αστεία, όσο και ο πραγματικός κόσμος της show biz.

Kαι “Μοιραία Σχέση” στους κινηματογράφους Odeon.
Tη δεκαετία του ’80, στη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβιντ, γιος ενός εύπορου μεσίτη, παντρεύεται μια φοιτήτρια, την Κέιτι, και μαζί φεύγουν από την πόλη για να εγκατασταθούν στην ειδυλλιακή επαρχία του Βερμόντ. Σύντομα όμως ο πατέρας του Ντέιβιντ τούς αναγκάζει να επιστρέψουν στην πόλη, όπου η κοπέλα αφοσιώνεται στις σπουδές της και στις ασχολίες της, ενώ ο Ντέιβιντ μυστηριωδώς γίνεται ολοένα πιο βίαιος και επιθετικός. Οικογενειακά μυστικά έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια και ξαφνικά η Κέιτι εξαφανίζεται χωρίς κανένα ίχνος.

Για τους λάτρεις της τέχνης: Έκθεση «Τέχνης Πολιτική» στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, θυμίζει τον παλιό καλύτερο καιρό του μουσείου, όταν πρωτοπαρουσίασε πραγματικά δυνατά έργα σε «μεστές» ενότητες. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 31/ 01/’11 Ώρες επίσκεψης την Κυριακή: 11.00-19.00.

Για τα παιδιά: Εκτός όλων των παραπάνω χριστουγεννιάτικων προτάσεων, υπάρχει κάτι ακόμη που μπορεί να εξασφαλίσει το χαμόγελο των παιδιών σας το Σαββατοκύριακο! “Aladdin On Ice”! Aπό 8-19 Δεκεμβρίου στο κλειστό Φαλήρου (ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ).

Για τις “περιπατητικές”: Η πιο ευχάριστη περίπτωση αφού δεν κοστίζει τίποτα και σε αναζωογονεί πλήρως! Σε όποια πόλη κι αν μένεις, βάλε τα αθλητικά σου παπούτσια, πάρε καλή παρέα και περπάτησε! Αν μένεις στην Αθήνα ξεκίνα με την περιοχή της Πλάκας. Ξεκίνα από τα Άν

Για τις νυχτόβιες: Παρτάκι! Το Σάββατο στον καταπληκτικό χώρο του Hilton, στο Galaxy Bar!

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στα decks και τα κοκτέηλ στo bar μόνο με 10 €!

Τα κοκτέηλ στο Galaxy θα κοστίζουν τόσο ως και τις 23 Δεκεμβρίου. Αξίζει να περάσετε μία βραδιά με θέα την Ακρόπολη!

Για τους κάτοικους της Θεσσαλονίκης: Από τις 1 Δεκεμβρίου 2010 ως τις 5 Ιανουαρίου 2011 η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπά στον “Παραμυθόκοσμο” στο 2ο χριστουγεννιάτικο χωριό που θα αποτελείται από ξύλινα σπιτάκια στο χώρο του Magic Parc, πλάι από το Mediterannenan Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

Παραμυθάδες από όλη την Ελλάδα θα διαβάσουν παραμύθια στο σπιτάκι των παραμυθιών. Τα παιδιά θα στείλουν γράμμα στον Αϊ-Βασίλη και θα γράψουν δικά τους παραμύθια. Θα ζωγραφίσουν, θα παίξουν με χάντρες στο χαντρόσπιτο, θα φτιάξουν γλυκά ενώ οι μασκότ του Παραμυθόκοσμου θα περιμένουν με πολλές εκπλήξεις όλα τα παιδιά.

Ο Αϊ-Βασίλης θα μοιράσει ζαχαρωτά και παιχνίδια στους μικρούς φίλους του χωριού. Το ζεστό κρασί με κανέλα και γαρύφαλλα και το τσάι “Χριστούγεννα στη Βιέννη” θα ζεστάνει τους μεγάλους φίλους των Χριστουγέννων.

Για γονείς και παιδιά: Το “CHRISTMAS MAGIC CITY” είναι ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό που διοργανώνεται από τη HELEXPO και την ATTRACT PRODUCTIONS στη Θεσσαλονίκη. Θα λειτουργήσει μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου του 2011, στους υπαίθριους χώρους, αλλά και σε δύο κλειστά περίπτερα, της ΔΕΘ και θα εκτείνεται σε 16.000 τ.μ.

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει στάσεις σε: θεατρικές παραστάσεις, θεάματα, συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικά παιγνίδια, carousel, παγοδρόμια και χριστουγεννιάτικη αγορά.

Για τους κατοίκους της Βέροιας, το Σάββατο οι άγγελοι υμνούν Συναυλία Χορωδιών, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας. Επιμέλεια Δήμητρα Ζησέκα. Αντωνιάδειος Στέγη, ώρα 8.30μ.μ είσοδος ελεύθερη.

Στο συγκεκριμένο χώρο θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις καθόλη τη διάρκεια τον γιορτών. Με τίτλο «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, γεμάτα νότες αγάπης» η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Δήμου Βέροιας ετοίμασε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το μήνα Δεκέμβριο το οποίο περιλαμβάνει πολλές συναυλίες, θεατρικά, κάλαντα και έθιμα του δωδεκαήμερου, ένα wine party. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα πλημμυρίσουν όχι μόνο το Χώρο Τεχνών αλλά θα ξεχυθούν και στην πόλη.

Ονειρούπολη στη Δράμα: Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή – δράση που πραγματοποιείται στη Δράμα. Ο Δήμος σε αυτή την 7η του προσπάθειά, έχει ενεργοποιήσει εκατοντάδες δημότες εθελοντές, πολλούς φορείς και τους συλλόγους της περιοχής.

Κάθε χρόνο έχει 32 μέρες γεμάτες δράσεις, 32 μέρες με καθημερινές εκδηλώσεις, 32 μέρες με παραμυθένια και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και βέβαια 32 μέρες γεμάτες χαμόγελα.

Ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνονται σε μια Ονειρούπολη… ένα πραγματικό χωριό του Άη Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Φέτος τα σχέδια του Δήμου είναι μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα. Η Ονειρούπολη έχει ξεκινήσει τη λειτουργίας της στις 3 Δεκεμβρίου 2010 και ολοκληρώνεται στις 2 Ιανουαρίου 2011.

Read More

And More