Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.12.2010 | 14:50

Ακυρώθηκε η πράξη αναγνώρισης της κόρης του Βοσκόπουλου!

Ακυρώθηκε η πράξη αναγνώρισης της κόρης του Βοσκόπουλου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ακυρώθηκε σήμερα, μετά από απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας η πράξη αναγνώρισης της Χαράς από τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε για την υπόθεση της αναγνώρισης της Χαράς Βοσκοπούλου από τον γνωστό τραγουδιστή. To αποτέλεσμα ήταν, να ακυρωθεί η συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης, σύμφωνα με την οποία, η Χαρά είχε το δικαίωμα διατροφής από τον Τόλη Βοσκόπουλο κατά τη διάρκεια των σπουδών της.


Πριν από λίγο καιρό, η μια πλευρά έλεγε πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε καταθέσει τα χρήματα που έπρεπε να δίνει στην Χαρά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, από την απόφαση του Πρωτοδικείου δικαιώνεται ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Όσον αφορά το θέμα του ονόματος της κοπέλας, είναι στο χέρι του Τόλη Βοσκόπουλου να αποφασίσει αν η Χαρά θα εξακολουθεί να έχει το επίθετό του.
 
Το σήριαλ για την πατρότητα της Χαράς Βοσκοπούλου κρατάει πολλά χρόνια και όπως είναι ήδη γνωστό, η 22χρονη Χαρά δεν είχε δεχθεί να δώσει αίμα για να γίνει η εξέταση του test DNA που θα επιβεβαίωνε αν είναι βιολογική του κόρη ή όχι
 
Η δικαστική, λοιπόν, απόφαση κάνει δεκτή την προσφυγή του κ. Βοσκόπουλου και θεωρεί προϊόν πλάνης την αναγνώριση της Χαράς από τον τραγουδιστή.
 
Μετά και την εξέλιξη αυτή, η Χαρά μπορεί να καταθέσει έφεση κατά της δικαστικής απόφασης, ειδάλλως χάνει οποιοδήποτε δικαίωμα οικονομικής διεκδίκησης από τον τραγουδιστή. Έχει τη δυνατότητα, βεβαίως, να ζητήσει η ίδια τη διενέργεια εξέτασης DNA, προκειμένου να αποδείξει ότι πατέρας της είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, κάτι που η ίδια ωστόσο δεν είχε δεχθεί την προηγούμενη φορά.
 
Το TLIFE επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Τζούλιας Παπαδημητρίου, κ. Βασιλόπουλο, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδος και δεν είχε διαβάσει την υπόθεση για να μιλήσει για την επόμενη κίνηση της πελάτισσάς του.
 
Το σήριαλ με την πατρότητα της Χαράς Βοσκοπούλου
 
Ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν το γάμο του με την Τζούλια Παπαδημητρίου είχε προχωρήσει με συμβολαιογραφική πράξη σε εκούσια αναγνώριση της Χαράς, την οποία αντιμετώπιζε ως φυσικό παιδί του, καθόλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου του με την πρώην συζυγό του.
 
Αρκετά χρόνια μετά το χωρισμό του με την Τζούλια Παπαδημητρίου και τη δικαστική τους διαμάχη για τα οικονομικά, ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε να γίνει τεστ DNA για να αποδειχτεί επιστημονικά αν είναι ο βιολογικός πατέρας της Χαράς.
 
Το 2007 το Πρωτοδικείο της Αθήνας είχε κάνει δεκτή την αίτηση του Τόλη Βοσκόπουλου για διεξαγωγή τεστ DNA, ώστε να αποσαφηνιστεί με επιστημονικό τρόπο αν είναι ο βιολογικός πατέρας της Χαράς. Μετά το πέρας των τριάντα ημερών από την έκδοση της απόφασης διορίστηκε πραγματογνώμονας, ο οποίος κάλεσε τον τραγουδιστή και τις δύο γυναίκες (μητέρα και κόρη) για αιμοληψία προκειμένου να ερευνήσει τα στοιχεία του αίματός τους με τη μέθοδο υβριδοποίησης DNA ή άλλη αναγνωρισμένη επιστημονική μέθοδο.
 
Ωστόσο, συνεπείς στο ραντεβού τους με τον βιοχημικό για την καθορισμένη αιμοληψία ήταν μόνο ο καλλιτέχνης και η πρώην σύζυγός του Τζούλια Παπαδημητρίου. Αντίθετα, η 22χρονη Χαρά, που ζει και σπουδάζει στην Ελβετία, δεν προσήλθε ποτέ στο εργαστήριο, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μάλιστα, όλο αυτό είχε προκαλέσει και την παραίτηση του δικηγόρου της Τζούλιας Παπαδημητρίου από την υπόθεση, καθώς, όπως είχε αναφερθεί η ημερομηνία της εξέτασης είχε ορισθεί για τις 17 Μαρτίου, αλλά η κοπέλα μπορούσε να βρεθεί στην Ελλάδα μόνο τις ημερομηνίες από 5 εώς 20 Απριλίου, που αφενός μεν αποτελούν τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών, αφετέρου είναι το μοναδικό 15ήμερο στο οποίο μπορεί να απουσιάσει και να βρίσκεται στην Ελλάδα, εξαιτίας των σπουδών της στην Ελβετία.
 
Όπως φαίνεται, όμως, η Χαρά Βοσκοπούλου ποτέ δεν προθυμοποιήθηκε να μπει στη διαδικασία της αιμοληψίας για να διευκρινιστεί αν ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ο φυσικός πατέρας της, γιατί η ίδια το θεωρούσε αυτονόητο.
 
Αυτό όμως φαίνεται ότι εξόργισε τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος ακόμα και σήμερα ζητάει να μάθει τι έχει πραγματικά συμβεί. Όπως είναι γνωστό, πριν από μερικά χρόνια είχε κατηγορήσει δημόσια την πρώην σύζυγό του Τζούλια Παπαδημητρίου πως λίγο καιρό πριν του ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της η ίδια είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό προκειμένου να υποβληθεί σε τεχνητή γονιμοποίηση με σπερματοζωάριο άγνωστου ατόμου.
 
Στη συνέχεια ο Τόλης Βοσκόπουλος αποφάσισε να προσκομίσει και νέα αίτηση. Με αυτήν δεν απαιτούσε μόνο την επανάληψη της διαδικασίας του DNA, αλλά σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της κόρης του, την ακύρωση της πράξης αναγνώρισης της Χαράς ως νόμιμο παιδί του.
 
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο γνωστός τραγουδιστής ζητά από το 2005 να γίνει τεστ DNA για να μάθει αν είναι τελικά ο βιολογικός πατέρας της Χαράς. Παρά τη δικαστική τους διαμάχη, όμως, η Χαρά Βοσκοπούλου είχε βρεθεί στο πλευρό του Τόλη όταν είχε μπει στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας πριν από λίγο καιρό. Η νεαρή κοπέλα είχε δηλώσει ότι θα πάει ακόμη και αν την διώξει για να δει τι κάνει ο πατέρας της.
 
Παρόλα αυτά, σήμερα, έγινε δεκτή η αγωγή του Τόλη Βοσκόπουλου με την υπ' αριθμ. 7317/2010 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία ακυρώνει τη συμβολαιογραφική πράξη εκούσιας αναγνώρισης της κόρης του Χαράς. Συνεπώς, το Πρωτοδικείο δέχεται ότι ο τραγουδιστής παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε πράξη αναγνώρισης του παιδιού του.

Δες το βίντεο από την εκπομπή " Αξίζει να το ζεις"

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 18:45

Top 10