Κι όμως: 23 βουλευτές από άλλα κόμματα ψήφισαν Χρυσή Αυγή!

Παρά τα όσα είχαν αποφασίσει οι κομματικές ηγεσίες, σήμερα στην Βουλή κάποιοι έστω και μυστικά έδειξαν την προτίμησή τους στην Χρυσή Αυγή.

Αυτό αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των 7 αντιπροέδρων της Βουλής που ακολούθησε την πανηγυρική εκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Υποψήφιος από την Χρυσή Αυγή για 7ος αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Δεν εξελέγη αφού έπρεπε να συμπληρώσει 75 ψήφους.

Όμως, πήρε 41 γεγονός που δείχνει ότι εκτός από τους 18 βουλευτές του κόμματός του τον ψήφισαν και άλλοι 23! Η ψηφοφορία ήταν μυστική. Κάποιοι σχολίασαν ότι αν ήταν φανερή δεν θα έπαιρνε τις 23 ψήφους…

Στο μεταξύ η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε οτι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αντιδρώντας στην απόφαση να μην ψηφιστεί ο βουλευτής της. “Είμαστε η μόνη αληθινή αντιπολίτευση ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής. “Ενώθηκαν τελικά στην πράξη τα κόμματα του κατεστημένου, από την φιλελεύθερη κεντροδεξιά μέχρι την άκρα αριστερά” προσθέτει.

Στην ίδια ανακοίνωση η Χ.Α. χαρακτηρίζει “ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή” τη “μη απόδοση” της θέσης του Ζ’ Αντιπροέδρου στον κ. Ζησιμόπουλο, και υποστηρίζει: “Αυτή είναι η δημοκρατία τους και τόσο σέβονται την ετυμηγορία μισού εκατομμυρίου Ελλήνων. Το Εθνικιστικό Κίνημα θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός του και το νομικό μας τμήμα ήδη προετοιμάζει την προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μέχρι τότε οι πάντες οφείλουν να καταλάβουν ποια είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιμάχεται το ένοχο για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος σύστημα εξουσίας”.

ΔΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ NEWSIT ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Read More

And More