Κορυφαία πολιτικά στελέχη κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής

Άννα Διαμαντοπούλου, Χρήστος Παπουτσής, Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Αλευράς, Παντελής Οικονόμου κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής, με τον Κώστα Σκανδαλίδη να είναι ο μοναδικός υποψήφιος που εκλέγει το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας.
Σύμφωνα με τη Singular Logic τα πρώτα αποτελέσματα με έγκυρα 288.300 ψηφοδέλτια τα κόμματα λαμβάνουν: Πρώτο κόμμα φαίνεται το ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 19,14% και ακολουθεί δεύτερο κόμμα η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 15,79%. Εξαιτίας του εκλογικού νόμου, ο ΣΥΡΙΖΑ αν και πρώτο κόμμα κερδίζει 3 έδρες και η ΝΔ 8!
Τρίτο κόμμα στην Α’ Αθηνών είναι το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 9,7% και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8,96%.
Σύμφωνα με το newsit, από τα αποτελέσματα αυτά το ΠΑΣΟΚ έχει μόνο μία έδρα, που τη διεκδικούν ο κ. Σκανδαλίδης ή η κα Διαμαντοπούλου και μένουν εκτός στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κορυφαία οπως ο Χρήστος Παπουτσής, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Παντελής Οικονόμου!
Πραγματική συντριβή για το ΠΑΣΟΚ και θρίαμβος για τον ΣΥΡΙΖΑ τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας την Β’ Αθήνας.
Μάλιστα στο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής σε σταυρούς προτίμησης προηγούνται δύο πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ανεξαρτητοποιήθηκαν και προσχώρησαν στη συνέχεια στο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για την κ. Σοφία Σακοράφα που είναι πρώτη και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή που ακολουθεί ενώ τρίτος έρχεται ο κ. Παπαδημούλης.

Read More

And More