Ποιοι διάσημοι διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο;

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που επέλεξαν το VOX για ακόμη μία εβδομάδα, για να διασκεδάσουν με το πιο κεφάτο και νεανικό σχήμα της πρωτεύουσας, με τους Πάνο Καλλίδη, Κωνσταντίνο Αργυρό, Στέλλα Καλλή.

Ο Λάκης Γαβαλάς με την παρέα του διασκέδασε στο Vox και επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος του, όπως και η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου η οποία συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή στο πρώτο του δίσκο.

Το ίδιο βράδυ ο Θέμης Αδαμαντίδης απόλαυσε το πιο κεφάτο πρόγραμμα και δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει την επιτυχία του «Μα που να πάω» μαζί με τον Κωνσταντίνο ο οποίος δηλώνει θανατικός θαυμαστής της φωνής του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.

Ο Κωνσταντίνος επίσης, λέγοντας χαρακτηριστικά «Θέλω να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί έναν καλλιτέχνη που πριν λίγους μήνες στο Ντίσελντορφ μας έκανε εθνικά υπερήφανους με την συμμετοχή του στην Eurovision και την πολύ καλή του εμφάνιση» καλωσόρισε τον καλό του φίλο Λούκα Γιώρκα όπου και τραγούδησαν μαζί. Αλλά και ο Νικηφόρος διασκέδασε στο VOX και τραγούδησε το «Υποσχέσου» επί σκηνής.

Δες το βίντεο:

Read More

And More