Ηλ. Βρεττός: Μιλάει για τις σχέσεις που του χρεώνουν. Είναι ή όχι ζευγάρι με τη Ζενίλντα;

Αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους συμμετέχοντες του Dancing with the stars. Ο Ηλίας Βρεττός εντυπωσιάζει με τις καλές του επιδόσεις στο χορό αλλά και με τις σχέσεις που του χρεώνονται!

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και το ένθετο “People” ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με την αμφισβητούμενη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού: “Με τη Ναταλία δεν ήμασταν ποτέ μαζί. Ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι πιστεύουν το αντίθετο. Κάνουμε παρέα, έχουμε βγει πολλές φορές έξω και ίσως γι’ αυτό ορισμένοι υποθέτουν ότι ήμασταν ζευγάρι-και δεν είμαι ο μόνος που της έχουν χρεώσει. Με τη Ναταλία ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε φίλοι”.

Όμως δεν είναι μόνο η σχέση με τη Ναταλία Γερμανού που του χρεώνουν. Το τελευταίο διάστημα κθκλοφορούσαν φήμες ότι σύντροφός του είναι η Ζενίλντα. Ο τραγουδιστής δήλωσε στο Πρώτο Θέμα ενοχλημένος και τόνισε: “Από τότε που έχω ξεκινήσει, δεν έχω προκαλέσει μέσω της προσωπικής μου ζωής και όλο αυτό το παιχνίδι δεν μου αρέσει. Όπως δεν μου αρέσει να εκτίθενται άνθρωποι εξαιτίας μου, γι’ αυτό και ξεκαθαρίζω ότι με τη Ζενίλντα δεν είμαστε ζευγάρι”.


Η συμμετοχή του τραγουδιστή στο Dancing with the stars έχει εκτοξεύσει τις “μετοχές” του όμως αυτό που ψάχνει στις σχέσεις του ο Ηλίας είναι “την ηρεμία. Μου αρέσει να έχω σχέση, θέλω μια γυναίκα δίπλα μου που να μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της, γιατί αυτό είναι κάτι που μου προσφέρει ισορροπία. Και τώρα είμαι σε φάση να κάνω σχέση. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες, περιμένω πάντα και έχω τα μάτια μου ανοιχτά”.

Μάλιστα ο τραγουδιστής δηλώνει παραδοσιακός άντρας: “Θέλω να είμαι κυνηγός. Αν με πλησιάσει μια γυναίκα “χύμα” θα με χαλάσει. Μου αρέσει η διαδικασία του φλερτ. Θέλω να τη βλέπω σαν τρόπαιο και όταν την κερδίσω, να νιώσω ότι κατάφερα κάτι. Δεν μου αρέσουν τα εύκολα”!

Read More

And More