Ηλ. Βρεττός: “Με την Ευαγγελία “κουμπώνουμε”, αισθανόμαστε καλά και ζούμε πολύ όμορφα”!

Ο Ηλίας Βρεττός δεν θέλει άλλο πια να κρύβεται και δηλώνει τώρα που έγινε 30: “θέλω να ζήσω. Να βγω έξω με τον άνθρωπό μου και να περάσω καλά. Δεν μπορώ να είμαι κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους”.

Μιλώντας πια ανοιχτά για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Ηλίας δικαιολογεί τη νέα στάση ζωής που έχει πια ως προς τα προσωπικά του ως εξής: “Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου επειδή νιώθω άβολα. Η σχέση μου, όμως, με την Ευαγγελία, καλώς ή κακώς, πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Βγήκαν φωτογραφίες, γράφτηκαν διάφορα και κάποια στιγμή θεώρησα ότι είναι υποκριτικό να συνεχίσω να μη μιλάω γι’ αυτό”.

Ο τραγουδιστής υπεραμύνθηκε αυτής της ρομαντικής φωτογραφίας που ανέβασε λέγοντας:

“Ανέβασα μια φωτογραφία όπου δεν φαινόντουσαν τα πρόσωπά μας αλλά μόνο οι πλάτες μας. Το ότι ανεβάζαμε κάποιες φωτογραφίες σε παραλίες και γράφαμε ότι περνάμε ωραία σημαίνει ότι μιλούσαμε για την προσωπική μας ζωή;”

Δηλώνει πλέον ανοιχτά ότι θέλει πλέον να είναι ελεύθερος, σε αντίθεση με το παρελθόν που κρυβόταν διότι “πίστευα ότι αυτό ειναι καλό για την εικόνα μου ή για την εικόνα της συντρόφου μου”.

Σε ερώτηση αν συγκατοικεί με την Ευαγγελία απάντησε: “Αυτό δεν θα το επιβεβαιώσω αλλά ούτε και θα το διαψεύσω. Δεν αφορά κανέναν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι με την Ευαγγελία, είμαστε πολύ καλά και περνάμε πολύ καλά”.

Με την Ευαγγελία κλείνουν 10 μήνες μαζί και αυτό που τον κέρδισε στη σύντροφό του όπως λέει ο ίδιος…: “Κουμπώνουμε, αισθανόμαστε καλά και ζούμε πολύ όμορφα. Μεταξύ μας υπάρχει έντονη χημεία. Επίσης δεν υπάρχει ζήλια και πνίξιμο. Είμαι με έναν άνθρωπο που με πηγαίνει μπροστά, σέβεται τα “θέλω” μου , τις επιθυμίες μου και τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός μου… Στη ζωή μου θέλω ηρεμία. Άλλωστε όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που του αρέσουν παρόμοια πράγματα, “κουμπώνεις”, κολλάς και προχωράς. Και όπου πάει…”

Μήπως… πάει και για γάμο; “Θα ήθελα να κάνω οικογένεια όταν αισθανθώ έτοιμος τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο”.

Read More

And More