Συγκλονιστικές εξελίξεις για το θάνατο του P. Walker – Ο 8χρονος γιος του κολλητού του προσπάθησε να τους σώσει!

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να βγαίνουν στη δημοσιότητα μετά τον τραγικό θάνατο του 40χρονου πρωταγωνιστή του “Fast and the Furious” Paul Walker, και του 38χρονου κολλητού του φίλου Roger Rodas.

Οι δυο τους έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο στην Καλιφόρνια, όταν η αγωνιστική Porsche Carrera στην οποία επέβαιναν, καρφώθηκε σε ένα δέντρο και άρπαξε αμέσως φωτιά. Η πρόσκρουση έγινε λίγα μέτρα μακριά από το φιλανθρωπικό event που βρέθηκαν.

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μ.Μ.Ε, ο 8χρονος γιος του Roger Rodas, οδηγού της μοιραίας Porsche, με το που είδε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο μπαμπάς του να καρφώνεται στο δέντρο και ν΄αρπάζει φωτιά, έτρεξε από το σημείο όπου βρισκόταν, και προσπάθησε να τους σώσει.

Αυτόπτες μάρτυρες, λένε πως ο μικρός πήδηξε το φράχτη και βρέθηκε στο σημείο της πρόσκρουσης και προσπαθούσε (αλλά μάταια), να βγάλει έξω τον μπαμπά του. Δυστυχώς, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και τα σώματα των δυο αντρών βρέθηκαν απανθρακωμένα.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής του Los Angeles, έχει ζητήσει να εξεταστούν οι οδοντοστοιχίες τους, ώστε να γίνει ακριβής αναγνώριση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αυτοψίες των δυο πτωμάτων, θα καθυστερήσουν και θα γίνουν έως τα τέλη της εβδομάδας.

Read More

And More