Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.05.2011 | 11:06

William και Catherine: Δημοσιεύτηκε η βιογραφία τους σε χρόνο ρεκόρ!

William και Catherine: Δημοσιεύτηκε η βιογραφία τους σε χρόνο ρεκόρ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σε χρόνο ρεκόρ δημοσιεύθηκε η βιογραφία του William και της Catherine, μετά το βασιλικό γάμο στο Westminster Abbey. Ο Andrew Morton που είχε γράψει και τη βιογραφία της Diana έδωσε στο κοινό τη βιογραφία του ζευγαριού μέσα σε 72 ώρες από την πραγματοποίηση του γάμου.
 
Σύμφωνα με την “Guardian”, ο εκδότης Michael O'Mara είναι πολύ αισιόδοξος για τις επικείμενες πωλήσεις του βιβλίου. Η βιογραφία με τίτλο “William & Catherine: Οι ζωές και ο γάμος τους” είναι ένα βιβλίο 200 σελίδων και ο Morton πήρε και πρόσθεσε τις φωτογραφίες από το γάμο, 100 λεπτά μετά την εμφάνισή του ζευγαριού στο παράθυρο του παλατιού, όπου έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Ο ίδιος μάλιστα, έγραψε το τελευταίο κεφάλαιο του γάμου την ημέρα της τελετής και έστειλε αμέσως το βιβλίο στην Ιταλία για εκτύπωση.Τα πρώτα αντίτυπα κυκλοφόρησαν στο “Waterstone's Charing Cross”, στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, μόλις 72 ώρες μετά την τελευταία φωτογραφία του ζευγαριού από το γάμο. Στα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου περιγράφεται η ζωή της Catherine και του William, η γνωριμία τους, τα πρώτα χρόνια στο Πανεπιστήμιο, η επίδειξη μόδας που συμμετείχε ερασιτεχνικά η Δούκισσα του Cambridge, η σχέση τους και ο λαμπερός γάμος.Σε κάποιο σημείο του βιβλίου ο Morton αναφέρει: "Στο πρόσωπο της Catherine είναι ξεκάθαρο, πως ο William, παρόλο που δίστασε κάποιες φορές να αναλάβει τις υποχρεώσεις του σαν μελλοντικός βασιλιάς, έχει βρει την ηρεμία, τη γαλήνη και την αφοσιώση που χρειάζεται. Η Δούκισσα φαίνεται πως κρύβει ένα δυναμισμό και μια αποφασιστικότητα, πίσω από το χαμόγελό της". 
 
Σκοπός του εκδότη ήταν να “σπάσει” κάθε ρεκόρ και να μπει στο βιβλίο “Guinness”. “Τα κατεφέραμε και το βιβλίο βγήκε μέσα σε 72 ώρες. Νομίζω ότι ήταν το γρηγορότερο δυνατόν”, ανέφερε ο Michael O'Mara. Η βιογραφία πωλείται και online και κοστίζει γύρω στα 15 ευρώ.

Δες αποσπάσματα από τις σελίδες του βιβλίου:

 


 
Επιμέλεια: Νατάσσα Στρόβιλα
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10