Είναι επίσημο! Η Δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος

Οι φήμες αυτή τη φορά ήταν αληθινές! Ο πρίγκιπας της Βρετανίας William και η σύζυγός του Catherine περιμένουν το πρώτο τους παιδί. “Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα του Cambridge περιμένει παιδί”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι.

Η Catherine μάλιστα νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο του Λονδίνου καθώς υποφέρει από πρωινές ναυτίες, όπως όλες οι γυναίκες τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης τους.

Πριν από λίγες, ο πρίγκιπας William δέχτηκε ένα μωρουδιακό δώρο στη διάρκεια εκδήλωσης στο Cambridge. Μία παιδική φόρμα με τη φωτογραφία ενός ελικοπτέρου και το σλόγκαν ”Ο μικρός συγκυβερνήτης του Μπαμπά” και αντί να το επιστρέψει, ενθουσιασμένος εκείνος είπε στη γυναίκα που του το χάρισε “Θα το κρατήσω” και στη συνέχεια το παρέδωσε σε έναν από τους συμβούλους του.

Φαίνεται, πως το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από τον Απρίλιο του 2011, γνώριζε ήδη το χαρμόσυνο γεγονός αλλά επειδή η εγκυμοσύνη ήταν στα πρώτα της στάδια θέλησαν να περιμένουν λίγο πριν το ανακοινώσουν επίσημα.

Τα δημοσιεύματα για εγκυμοσύνη της Catherine κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό αφού οι Βρετανοί ήθελαν να αποκτήσει διάδοχο ο William και αυτή τη φορά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Read More

And More