Δες live την βάφτιση του γιου του William και της Catherine!

Τον μικρό τους πρίγκιπα βαφτίζουν σήμερα στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο παλάτι του St James ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα Catherine. Ο μικρός που γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου θα πάρει το όνομα Πρίγκιπας Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος του Cambridge.

Δες σε livestream την βάφτιση του πρίγκιπα George!

Η τελετή της βάφτισης γίνεται σε στενό κύκλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σύμφωνα με την επιθυμία του ζευγαριού που θέλησε να σπάσει το πρωτόκολλο και να κρατήσει αυτές τις στιγμές μόνο για την οικογένεια.

Η διάρκειά της είναι 45 λεπτά, ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι (5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος) και τελείται από τον Αρχιεπίσκοπο του Cantebury Αιδεσιμότατο Justin Welby.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ βέβαια έχει ήδη επιστρατεύσει το βασιλικό φωτογράφο που θα απαθανατίσει όλες τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τον μικρό πρίγκιπα, που θα μοιραστούν την επόμενη μέσα στα ΜΜΕ.

Τα βαφτιστικά του ρούχα
Ακολουθώντας τις παραδόσεις του παλατιού ο μικρός πρίγκιπας φοράει το λευκό επίσημο ένδυμα της βάφτισης που επιλέγουν κατά παράδοση όλα τα βασιλικά μωρά.

Μετά το τέλος του μυστηρίου θα γίνει και η επίσημη φωτογράφηση με την βασίλισσα Ελισάβετ και τους τρεις διαδόχους του θρόνου: τον Κάρολο, τον William και τον μικρό Γεώργιο.

Οι 7 νονοί του πρίγκιπα

Οι νονοί με τους συζύγους τους που είναι στην βάφτιση είναι οι εξής: o συμφοιτητής του ζευγαριού Oliver Baker, η καλή φίλη της Kate, Emilia Jardine – Paterson, o Earl Grosvenor, o Jamie Lowther – Pinkerton, η Julia Samuel, ο William van Cutsem and η ξαδέλφη του William, Zara Tindall. Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες για τους νονούς εδώ

Read More

And More