Νέο WIND F2G online: Προνομιακά Πακέτα Διαθέσιμα Μόνο Online & μεγάλος Διαγωνισμός facebook!

Ανανεωμένη είναι η online παρουσία του WIND F2G που γίνεται ακόμα πιο φιλικό και εύχρηστο προσφέροντας παράλληλα αποκλειστικά, προνομιακά online πακέτα στους συνδρομητές του με μοναδικά ΔΩΡΑ σε κάθε ενεργοποίηση μέσω του νέου website αλλά και μοναδικές προσφορές.

Οι επισκέπτες της νέας ιστοσελίδας του WIND F2G (www.wind.com.gr/gr/f2g) βρίσκουν online όλες τις πληροφορίες για τη χρήση τους, τα πακέτα και τις υπηρεσίες F2G, ενώ απολαμβάνουν και αποκλειστικά, νέα προνόμια και καινοτόμες υπηρεσίες :

· τα νέα Super Πακέτα χρόνου ομιλίας μηνυμάτων και MBs που αποτελούν οικονομικές λύσεις για επικοινωνία προς όλη τη Wind & την Q, συμβόλαια και καρτοκινητά αλλά και για σερφάρισμα στο internet από το κινητό, ενώ επιπλέον προσφέρουν δωρεάν λεπτά/SMS ή MBs αποκλειστικά μέσω της online ενεργοποίησης (Online Bonus)

· την ενότητα Always Win που συγκεντρώνει όλες τις δυνατότητες των συνδρομητών WIND F2G, για κέρδος χωρίς κόστος, όπως Super Βonus από ανανέωση χρόνου ομιλίας, ειδικό bonus από ανανέωση στα καταστήματα WIND, διαγωνισμούς στο Facebook funpage του F2G κλπ.

· Άμεση και πλήρη ενημέρωση για τα τρέχοντα υπόλοιπά των συνδρομητών σε λεπτά-SMS-MBs αλλά και ενημέρωση για τη λήξη ενεργοποιημένων πακέτων και υπηρεσιών μέσω του προσωπικού My F2G Account τους οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκονται

· Προσωπικά μηνύματα που αφορούν σε προσφορές που μπορεί να ενεργοποιήσουν οι συνδρομητές , ενημέρωση για τη λήξη των πακέτων που διαθέτουν κλπ.

Το νέο online WIND F2G λανσάρεται παράλληλα με τον μεγάλο facebook διαγωνισμό Τώρα όλοι είναι Free2travel όπου κι αν θέλουν να ταξιδέψουν. Ο διαγωνισμός θα στείλει 3 συμμετέχοντες στο ταξίδι των ονείρων τους καθώς θα επιλέξουν ανάμεσα σε 20 προορισμούς σε όλες τις ηπείρους ενώ άλλοι 10 τυχεροί θα ταξιδέψουν μέσα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Γαβριηλίδη, Ανώτερο Διευθυντή online, marketing communication και consumer prepaid: «Στόχος μας είναι να δώσουμε μια καινούρια Online εμπειρία στους συνδρομητές WIND F2G ώστε να επωφελούνται από τις αποκλειστικές online προσφορές και διαγωνισμούς και παράλληλα να διαχειρίζονται συνολικά τη σύνδεσή τους μέσα από το site μας, όποτε και όσο συχνά το επιθυμούν».

Read More

And More