Διάσημοι τρέχουν στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος με χορηγό τη Wind!

Διαφορετικά θα περάσουν αυτή την Κυριακή η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Φαίη Σκορδά, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Πάνος Βλάχος. Οι δημοφιλείς προσωπικότητες από την Θεσσαλονίκη φορούν τα χρώματα της WIND Running Team και τρέχουν για καλό σκοπό.

Στις 12.30 θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αμπελοκήπων, στην αφετηρία του αγώνα δρόμου 5 χλμ. που διοργανώνει το αθλητικό σωματείο ΜΕΑΣ Τρίτων με χορηγό τη Wind στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Οι τέσσερις δημοφιλείς προσωπικότητες αποδέχτηκαν την πρόσκληση της WIND Running Team να τρέξουν με τη φανέλα της ομάδας προκειμένου να βοηθήσουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης. Έτσι την Κυριακή θα τρέξουν 5 χιλιόμετρα για τα παιδιά του Φιλύρου δίνοντας έμπνευση και στα υπόλοιπα μέλη της WIND Running Team που την Κυριακή θα τρέξουν και που ξεπερνούν συνολικά τα 800!

Για τη συμμετοχή της Βίκυς, της Φαίης, του Πάνου και του Άκη η WIND θα προσφέρει από 1.000€ στο Φίλυρο, δηλαδή 4.000€ συνολικά. Όμως το Ελληνικό Παιδικό Χωριό θα ενισχυθεί από όλους τους φίλους του, τα μέλη της WIND Running Team, τους δρομείς του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» και όσους από τον υπολογιστή τους και μέσω του Facebook θέλουν να συνεισφέρουν στον κοινό σκοπό και να στηρίξουν τα παιδιά.

Οι μηχανισμοί προσφοράς που έχει η WIND δημιουργήσει για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό είναι:

Προσφορά 10€ εκ μέρους κάθε μέλους της WIND Running Team
Προσφορά 1€ για κάθε δρομέα των αγώνων 5 & 10 χλμ. καθώς και του Μαραθωνίου που θα περάσει κάτω από την Αψίδα της Αγάπης στη Λεωφόρο Νίκης (ύψος πλατείας Αριστοτέλους). Σύμφωνα με τη διοργάνωση φέτος οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 4.000 για όλους τους αγώνες.
Προσφορά 50 λεπτών για κάθε χρήστη της εφαρμογής «Πάτα Like & Πρόσφερε» στη σελίδα της WIND στο Facebook. Ήδη περισσότεροι από 2.000 χρήστες έχουν κάνει Like στην εφαρμογή και η προσπάθεια συνεχίζεται…

Με τους παραπάνω τρόπους όλοι μπορούν να στηρίξουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό αφιερώνοντας μόνο την αγάπη και το χρόνο τους.

Οι Βίκυ Χατζηβασιλείου, Φαίη Σκορδά, Άκης Πετρετζίκης και Πάνος Βλάχος δίνουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 1η Απριλίου, σε έναν Αγώνα που είναι Για Όλους. Ας τους ακολουθήσουμε…

Η WIND Ελλάς, Επίσημος Χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ. και του Αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές, αλλά και Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης είχε ανακοινώσει μια σειρά από δράσεις που έχουν ως στόχο να κάνουν τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο, Έναν Αγώνα Για Όλους.

«Μετά την πρώτη συμμετοχή της WIND Running Team στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» τον Απρίλιο του 2011, η WIND ανέλαβε φέτος πιο ουσιαστικό ρόλο ως Επίσημος Χορηγός της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης συνεισφέροντας στην προσπάθεια να αναδειχτεί ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» σε μια πραγματική γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης, που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της» δήλωσε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND κ. Γιώργος Τσαπρούνης.
Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η WIND θα δυναμώσει την παρουσία και την προβολή του αγώνα στην πόλη της Θεσσαλονίκης με καμπάνια στα τοπικά μέσα αλλά και από το δίκτυο των τοπικών καταστημάτων WIND, ενώ παράλληλα θα υλοποιήσει και προωθητικές ενέργειες μέσα στην πόλη. Σύμφωνα με τον κ. Τσαπρούνη, η WIND θα θέσει τις τεχνολογικές της δυνατότητες στην υπηρεσία της διοργάνωσης καλύπτοντας συνολικά τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της με υπηρεσίες κινητής, σταθερής και Internet, ενώ θα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους δρομείς την υπηρεσία ενημερωτικού SMS ώστε οι δικοί τους άνθρωποι να ενημερωθούν αυτόματα για τον τερματισμό τους.
«Επιπλέον, και αυτό είναι για μας το πιο σημαντικό, η WIND καλεί όλους να τρέξουν στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» για καλό σκοπό. Πέρσι η ομάδα μας, WIND Running Team έτρεξε στην ίδια διοργάνωση για να υποστηρίξει την ΕΛΕΠΑΠ Βορείου Ελλάδας.
Συνεχίσαμε ως ομάδα να τρέχουμε για καλό σκοπό, στηρίζοντας τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών τον περασμένο Νοέμβριο. Με μεγάλη χαρά ερχόμαστε και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να τρέξουμε όλοι μαζί προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο» δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε εκτός των άλλων: «Είναι χαρά για μένα που η WIND Running Team, μου δείχνει το δρόμο, τον Αλεξάνδρειο δρόμο για να στηρίξω το έργο του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο».

Η Φαίη Σκορδά προσκάλεσε όλους να συμμετέχουν δηλώνοντας : «Δυστυχώς για πρακτικούς λόγους δε μπορώ σήμερα να είμαι μαζί σας, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που η WIND Running Team μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω μέρος στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος και με τη σειρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο… σας περιμένω όλους την Κυριακή (1η Απριλίου) να τρέξουμε μαζί».

Ο Άκης Πετρετζίκης ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να τρέξω με τη WIND Running Team, για ένα τόσο σημαντικό σκοπό… Θα είμαι κι εγώ κάπου εκεί στην αφετηρία».
Και ο Πάνος Βλάχος επισήμανε στο χαιρετισμό του «Τα παιδιά στο Φίλυρο μας έχουν ανάγκη, και εμένα και όλους εσάς. Μην το φοβάστε, ελάτε να τρέξετε, 5χλμ, 10χλμ, το Μαραθώνιο, ό,τι αντέχετε….».

Η WIND θα δώσει επίσης τη δυνατότητα σε όλους τους δρομείς του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» να συνεισφέρουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό. Απλά πατώντας πάνω στον τάπητα της ΑΨΙΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ με τη σήμανση «I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε» που θα βρίσκεται 1 περίπου χλμ πριν τον τερματισμό στην πλατεία Αριστοτέλους, θα ενισχύουν κατά 1 ευρώ το ποσό που θα δώσει η WIND στο Παιδικό Χωριό. Οι δρομείς, θεατές και περαστικοί θα βλέπουν ζωντανά το ποσό που θα συγκεντρώνεται από τον ειδικό ηλεκτρονικό πίνακα – μετρητή πάνω στην Αψίδα.
Όσοι ενδιαφέρονται να τρέξουν για καλό σκοπό με τα χρώματα της WIND Running Team και να στηρίξουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, χρειάζεται απλά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.com.gr/gr/wind/megas-alexandros/wind-running-team-/ και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα. Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σχετικά με την WIND Running Team και τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» η WIND παρέχει ειδική γραμμή επικοινωνίας στο νούμερο 2311822000 το οποίο λειτουργεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Read More

And More