Τα ναρκωτικά που αγόρασε η Amy μια ημέρα πριν τον θανατό της και τα λόγια της μητέρας της

Λεπτομέρειες από τις τελευταίες ώρες της Amy Winehouse βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω των βρετανικών ταμπλόϊντ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων, μια ημέρα πριν τον θάνατό της είχε προμηθευτεί κοκαϊνη, έκστασι και κεταμίνη.

Μάλιστα λέγεται οτι κάποιοι την είδαν να αγοράζει τα ναρκωτικά πολύ κοντά στο σπίτι της. Σύμφωνα με το περιοδικό People εκτός από ναρκωτικά είχε πιεί και πολύ αλκοόλ που είναι θανατηφόρος συνδυασμός.

To βράδυ του Σαββάτου το πτώμα της Amy μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο μέσα σε κλίμα οδύνης από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έω από το σπίτι και με την μητέρα της Τζανις να παραδέχεται οτι το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο με την πορεία που ακολουθούσε η κόρη της και τους εθισμούς της σε ναρκωτικά και αλκοόλ

Παίρνοντας το πτώμα της ώστε να μεταφερθεί στο νεκροταφείο

“Aκόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και δεν θέλω”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε οτι προτιμάει να μείνει στην σκηνή της προηγούμενης ημέρας όταν αφού πέρασαν πολλές ώρες μαζί την ώρα που αποχαιρετιστηκαν η Amy της είπε: “Σ’ αγαπάω μαμά”.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Μίτς ο οποίος έμαθε με καθυστέρηση τα τραγικά νεα αφού ήταν εν πτήσει προς τη Νέα Υόρκη, είχε προβλέψει πολλές φορές στο παρελθόν τον θάνατό της.

Οι γονείς της ζήτησαν σεβασμό της ιδιωτικής ζωής και δήλωσαν πως η οικογένεια έχασε κυριολεκτικά την περιουσία της, ήταν η Eϊμι, όμορφη κόρη, αδελφή, ανηψιά. Αφήνει ένα πολύ μεγάλο κενό στις ζωές μας”.

Συντετριμέρνη η φίλη της Aisleyne Horgan-Wallace, έξω από το σπίτι της Amy

Θαμώνας πάμπ στην οποία σύχναζε στο Κάμντεν είπε οτι την είδαν να αγοράζει κοκαϊνη από έναν πολύ γνωστό ντίλερ.

Η Winehouse είχε και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Φίλος της είπε οτι πιστεύει οτι “έφυγε” από υπερβολική δόση έκστασι.

Mε τον τελευταίο της σύντροφο, σκηνοθέτη Reg Traviss, που μάλλον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία της Amy. Tην εγκατέλειψε πριν από κάτι παραπάνω από μήνα, αφού πρώτα προσπάθησε πραγματικά να τη βάλει στον ίσιο δρόμο, αλλά μάταια. Η Amy μετά τον χωρισμό τους έμεινε συντετριμμένη και απαρηγόρητη.

Read More

And More