Η διαθήκη της Amy Winehouse και το ξέσπασμα του συντρόφου της!

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη μουσική σκηνή μετά το θάνατο της 27χρονης Amy Winehouse. Ο τελευταίος σύντροφός της Reg Travis, συντετριμμένος από το χαμό της, “έσπασε” τη σιωπή του και μίλησε για το θάνατό της. Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν φήμες για τη διαθήκη της διάσημης τραγουδίστριας, από την οποία φαίνεται πως μένει εκτός ο πρώην σύζυγός της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που άφησε την τελευταία της πνοή πριν λίγες μέρες στο διαμέρισμά της, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους και τους χιλιάδες θαυμαστές της. Τραγική φιγούρα είναι ο τελευταίος σύντροφός της Reg Traviss, ο οποίος προσπάθησε πολλές φορές να την βάλει στον ίσιο δρόμο. “Έχασα την αγάπημένη μου, που την αγαπούσα πολύ”, δήλωσε γεμάτος θλίψη ο γνωστός σκηνοθέτης στην εφημερίδα “Sun”.

Ο ίδιος μίλησε για την αγωνία που είχε τον τελευταίο καιρό, αναφορικά με την κατάσταση της Amy και αποκάλυψε πως κατέρρευσε όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα. “Οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν μια κόλαση. Ζήσαμε μια μεγάλη απώλεια και επιζητάμε την ηρεμία και την γαλήνη. Δεν μπορώ να περιγράψω σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Θέλω μόνο να ευχαριστήσω, όλους αυτούς του ανθρώπους που θρηνούν για την Amy”, είπε.
Την ίδια στιγμή, όμως, και λίγο πριν την κηδεία της γνωστής τραγουδίστριας, κυκλοφορούν φήμες για τη διαθήκη της, από την οποία μένει εκτός ο πρώην σύζυγός της που βρίσκεται τώρα στη φυλακή. Ο λόγος για τον 29χρονο Blake Fielder-Civil που χώρισε με την Amy το 2009 και ο οποίος, έπειτα από επιθυμία της ίδιας της τραγουδίστριας δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει ούτε ένα ευρώ από την περιουσία της.

Σύμφωνα με την “Daily Mail” ο Blake Fielder-Civil που είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και βρίσκεται στη φυλακή, δεν θα κληρονομήσει τίποτα από τα 10 εκατομμύρια λίρες, στα οποία υπολογίζεται η περιουσία της 27χρονης τραγουδίστριας, η οποία θα μοιραστεί στην οικογένειά της.

Read More

And More