Amy Winehouse: Έκλεψαν το νυφικό της από το σπίτι στο οποίο πέθανε!

Δύο από τα φορέματα της Amy Winehouse χάθηκαν από το σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο όπου η τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή. Ένα από αυτά ήταν το νυφικό που φορούσε στο γάμο της με τον Blake Fielder-Civil που έγινε στο Μαϊάμι το 2006.

Ο πατέρας της ερμηνεύτριας, Mitch Winehouse επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση στην βρετανική εφημερίδα Sun υποστηρίζοντας ότι η αξία τους ξεπερνούσε τα 210.000 δολάρια. Μάλιστα επρόκειτο να βγουν σε δημοπρασία για να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα Amy Winehouse.

Όποιος τα έκλεψε, σύμφωνα με τον Mitch, ήξερε ακριβώς τι έψαχνε όταν μπήκε στο σπίτι στο Camden, το οποίο έχει μετατραπεί σε σημείο λατρείας από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας μετά τον θάνατό της τον Ιούλιο του 2011.

“Είναι άρρωστο να κλέβει κάποιος κάτι το οποίο ξέρει ότι έχει συναισθηματική αξία”, αναφέρει ο 60χρονος πατέρας της Amy.

Όσον αφορά το άλλο φόρεμα, ήταν ένα κοκτέιλ φόρεμα το οποίο είχε φορέσει στην εμφάνισή της στο show του BBC “Later” που παρουσιάζει ο Jools Holland. Υπολογιζόταν να φτάσει τις 48.000 δολάρια στην δημοπρασία.

Read More

And More