Σ. Χαριτάτος: Την κοπέλα μου τη λένε… Γκιουνάι και είναι από την Τουρκία!

Για τα παιδικά του χρόνια, τις φήμες που κυκλοφορούν για την εκπομπή “10 με 1 μαζί” και την Τουρκάλα δικηγόρο που τον έχει μαγέψει μίλησε ο Σπύρος Χαριτάτος.

Σε συνέντευξή του στο “People”, ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ταξιδεύει συχνά στην Κωνσταντινούπολη όχι μόνο επειδή του αρέσει ως προορισμός, αλλά και για τα μάτια μιας κοπέλας! “Το όνομά της είναι Γκιουνάι. Είναι 28 χρονών και δουλεύει ως δικηγόρος στην Κωνσταντινούπολη”, ανέφερε και εξήγησε πως την γνώρισε την περίοδο του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.
Μιλώντας για την Γκιουνάι, ο ίδιος είπε το εξής: “Εκτός από την αύρα της, αυτό που με τράβηξε πολύ στην Γκιουνάι ήταν τα μάτια της. Η θετική ενέργεια δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε εθνικότητα. Άλλωστε και στην Αθήνα έχω πολλούς φίλους, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι μέχρι δωδεκαθεϊστές”.

Ωστόσο, ο Σπύρος ξεκαθάρισε ότι υπάρχει μια ανθρώπινη επικοινωνία με την 28χρονη Τουρκάλα δικηγόρο. “Καταρχήν, δεν το ονομάζω δεσμό. Είναι μια ανθρώπινη επικοινωνία που δεν ξέρω πού θα πάει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρήκα έναν άνθρωπο με τον οποίο είμαι μια χαρά και μπορώ να μοιράζομαι πολλά πράγματα μαζί του”, δήλωσε και πρόσθεσε: “Αν κάποιος είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν το λέει ποτέ, γιατί ο έρωτας έχει πολύ πόνο και ενθουσιασμό μαζί, σε μια απίστευτη χημεία και δεν μπορεί καν να το προφέρει”.
Όσον αφορά τα σενάρια που θέλουν τους Καραμεροχαριτάτους στη θέση του Παπαδάκη, εκείνος απάντησε το εξής: “Από τον Ιούλιο του 2008 μέχρι και σήμερα, δεν έχω κάνει ποτέ αυτή την κουβέντα με άνθρωπο του ΑΝΤ1. Δεν έχει ειπωθεί ούτε σαν υποθετικό σενάριο μεταξύ μας, αν και το έχω διαβάσει”.
Ακόμη, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να δουλεύει στα 12 του, ως βοηθός σε μπουζουξίδικο στο Αίγιο. Η δημοσιογραφία ήρθε αργότερα, αφού είχε εργαστεί σε οικοδομή, ως τζαμάς και ως DJ.
“Ο πατέρας μου είχε μια τοπική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και, κάποια στιγμή, οι δουλειές του έπεσαν έξω. Αυτό ήρθε σε μια χρονική συγκυρία με μία ασθένεια στην οικογένειά μας… Πριν ενηλικιωθώ, στα 16 μου, είχα γύρω στα έξι – επτά δάνεια του ενός εκατομμυρίου δραχμών στο όνομά μου”, ανέφερε και τόνισε ότι κατάφερε να ξεχρεώσει πέρυσι, στα 37 του!
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More