Έκλεψαν χρήματα που προορίζονταν για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Άγνωστος δράστης έκλεψε από το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας το κουτί με τις δωρεές για το Χαμόγελο του Παιδιού. Όπως δήλωσε στην ασφάλεια η διευθύθντρια του υποκαταστήματος, το ποσό που πήρε ο δράστης, ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άγνωστος τις πρώτες πρωϊνές ώρες έσπασε την τζαμαρία του υποκαταστήματος, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και άρπαξε το κουτί με τα χρήματα. Την ώρα που ο άγνωστος έβγαινε από την Τράπεζα, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Το κουτί είχε ανοιχτεί τελευταία φορά, προκειμένου να σταλούν τα χρήματα στην οργάνωση, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν ένα χρόνο όταν ληστές μπήκαν σε σουπερ – μαρκετ δεν πείραξαν το κουτί που μαζεύονταν τα χρήματα για το “Χαμόγελο του παιδιού”.

Το TLIFE έπικοινώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος δήλωσε:

”Στην Αγροτική Τράπεζα της Θεσσαλονίκης δεν έχουμε κουμπαρά. Ίσως αυτό το κουτί ήταν από κάποιο άλλο φορέα. Επιβεβαιώθηκα όταν ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τράπεζες της Θεσσαλονίκης, ότι στην συγκεκριμένη δεν έχουμε σχετικό κουτί, όπως υπάρχουν σε άλλα υποκαταστήματα.”

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More