Σ. Χαριτάτος: “Νιώθω ακόμη φίλη μου την Αργυρώ!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο Σπύρος Xαριτάτος στην εφημερίδα “Espresso”. O γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την υποτιθέμενη κόντρα του με την Φαίη, τη φλία του με την Αργυρώ και την επιθυμία του να συμμετέχει στο “Dancing with the stars”!

Ο Σπύρος Χαριτάτος αποκάλυψε ότι θα χορέψει στο “Dancing with the stars”, ενώ δήλωσε ότι φοβάται τον χορό του Ησαΐα. “Θα είμαι στο “Dancing with the stars”! Ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και εγώ εκτός απροόποτου δηλώνω “παρών”. Γιατί να φοβηθώ, άλλωστε; Μόνο το χορό του Ησαΐα φοβάμαι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει κακές σχέσεις με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο ίδιος αποκάλυψε το εξής: “Τα διάβασα και εγώ, καθώς φρόντισε αρκετός κόσμος να με ενημερώσει για την ύπαρξή τους. Πρόκειται για σενάρια επικίνδυνης συμπλεγματικής φαντασίας. Είναι αστεία έως αναληθή. Οφείλω όμως να υπενθυμίσω πως οι εμπνευστές αυτών και παρόμοιων πρακτικών, όπως και αυτοί που τις υλοποιούν ή τις αναπαράγουν φλερτάρουν ανεπανόρθωτα με νομικές περιπέτειες.”
Για τη φιλία του με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ανέφερε πως συμβαίνει σε όλους να αλλάξουν κάποια στιγμή πορεία, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη φιλία τους. “Προσωπικά την νιώθω ακόμη φίλη μου. Δεν έχω πει και ούτε πρόκειται να πω ποτέ άσχημη κουβέντα για την Αργυρώ, ούτε δημόσια ούτε ιδιωτικά”, σημέιωσε.
Τέλος, για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με την Φαίη Σκορδά, επειδή βρίσκεται σε αντίπαλο κανάλι, ο ίδιος είπε το εξής: “Μιλάς για πρόσωπα με τα οποία περάσαμε μια ολόκληρη τηλεοπτική χρονιά με φιλικά πειράγματα μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου, χρησιμοποιώντας εκατέρωθεν κουβέντες που θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να παρεξηγηθούν από την όποια πλευρά. Η επίμαχη αναφορά έγινε μία φορά σε σατιρική εκπομπή με καθαρά χιουμοριστική διάθεση. Είχαν προηγηθεί σχετικά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, για τα οποία δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, ενώ στην ίδια εκπομπή είχαν ειπωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα “ανατριχιαστικές” λεπτομέρειες από άλλα πρόσωπα, χωρίς κανείς να νιώσει ή να δηλώσει θιγόμενος ή ενοχλημένος. Και ξαφνικά, ανακαλύψαμε τους κακούς Σπύρο και Γιώργο που επιτίθενται κατά πάντων…”.

Read More

And More