Μ. Χατζηγιάννης: ”Η ομορφότερη Ελληνίδα είναι η δική μου!”

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Big Fish”, κλήθηκε να απαντήσει σε δέκα ερωτήσεις, που αναζητούν το θάρρος και την εσωτερική του αλήθεια.

Ένα από τα καινούργια του τραγούδια, το ”Παιδί της βροχής”, το έχει γράψει για εκείνη… αλλά δεν της το έχει πει ακόμα. ”Αν δεν το ανακαλύψει μόνη της, θα σημαίνει ότι δεν πέτυχε το εγχείρημα”, είπε αστειευόμενος. Δήλωσε ότι ”καλλιτέχνης δεν γίνεσαι, γεννιέσαι” και διευρυνίζοντας ότι στις μέρες μας οι καλλιτέχνες προσπαθούν να πείσουν με το θράσος και να πουλήσουν την εικόνα τους, τόνισε ότι ο ίδιος δεν επένδυσε στην εικόνα του, αλλά στη δουλειά του.

Αποκάλυψε, σε σχετική ερώτηση, ότι η ομορφότερη Ελληνίδα, από τις δημοφιλείς, είναι η δική του… καθώς κι ότι, παρόλο που δεν θυμάται πολλά από την τέχνη του φλερτ, φρόντιζε πάντα να χαρακτηρίζεται από σεβασμό, γιατί όπως είπε, πολύ συχνά ο σεβασμός είναι αφροδισιακός και αρέσει στις γυναίκες.

Αν καλούταν να φτιάξει CD με σημερινούς Έλληνες τραγουδιστές, θα έφτιαχνε ένα με όσους συμπαθεί, εκτιμά και σέβεται και θα ήταν το νόμιμο, όπως είπε χαρακτηριστικά, και ένα ακόμα, πειρατικό αυτή τη φορά, στο οποίο θα έβαζε όσους δεν έχουν ταλέντο, αλλά πολύ θράσος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, επιπλέον, δήλωσε ότι: ”Σε κάθε άνθρωπο υπάρχει η θετική πλευρά του, αλλά και η πιο σκοτεινή. Για μένα, νομίζω ότι η περίοδος 25 – 30 ήταν μια άκρως extreme περίοδος. Τώρα βέβαια ηρέμησα, καταλάγιασα.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Σάκη Ρουβά σε ένα νυχτερινό σχήμα, αφού δύο τόσο μεγάλα ονόματα θα είχαν εγγυημένη εμπορική επιτυχία, ο ίδιος απάντησε: ”Αφού θα μπορούσε να επιτευχθεί η μέγιστη ανταπόκριση και αποδοχή με τον καθένα μόνο του, γιατί να ταλαιπωρηθούμε σε μια συνεργασία;”

Διάβασε περισσότερα στο ”Big Fish” που κυκλοφορεί!

Read More

And More