Το τραγούδι του Μιχάλη για τη Ζέτα

Αν νομίζατε ότι “Το καλοκαίρι μου” είναι το κομμάτι που εκφράζει τον έρωτα του Μιχάλη και της Ζέτας κάνατε λάθος. Το τραγούδι της καρδιάς του είναι “Το παιδί της βροχής”. Είναι εκείνο που γράφτηκε για εκείνη, την “ωραιότερη Ελληνίδα” όπως χαρακτήρισε σε πρόσφατη συνέντευξή του την αγαπημένη του χωρίς να την κατονομάζει.

“Δεν μπορείς στο μυαλό μου να μπεις, να διαβάσεις την κάθε μου σκέψη, μα μπορείς μια κουβέντα να πεις, και να πάρει η ζωή άλλη γεύση” λένε οι στίχοι που εμπνεύστηκε από τα συναισθήματα του τραγουδιστή ο Νίκος Γρίτσης, που υπογράφει τόσο “Το καλοκαίρι μου” όσο και “Το παιδί της βροχής” από το νέο CD του Χατζηγιάννη με τίτλο “Το καλυτερο ψέμα”.

Σύμφωνα με την Espresso οι στίχοι δείχνουν την ένταση των συναισθημάτων του δημοφιλούς Κύπριου τραγουδιστή για τη λαμπερή ηθοποιό. “Σαν μικρή προσευχή, τ’ όνομα σου στα χείλη μου πιάνω. Έχω εμπιστευτεί την καρδιά μου στα χέρια σου πάνω, ένα φως ανοιχτό βρήκα μέσα στη νύχτα του κόσμου, μη μου κάνεις κακό, την αγάπη σου δώσ’ μου… Ήρθες τον ήλιο να βρεις κι είμαι παιδί της βροχής”.
“Αν δεν το ανακαλύψει μόνη της, θα σημαίνει ότι δεν πέτυχε το εγχείρημα” δήλωσε στο “Big Fish” ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφερόμενος στο «Παιδί της βροχής» που γράφτηκε για το κορίτσι του.

Read More

And More