Μ. Χατζηγιάννης: “Η Ζέτα θα είναι ιδανική μητέρα!”

Ευδιάθετος και άκρως αποκαλυπτικός ήταν στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την Ζέτα Μακρυπούλια, το ενδεχόμενο της οικογένειας και το τραγούδι που ετοιμάζει για εκείνη…

“Δε μπορώ να πω ότι βαράει το καμπανάκι του πατέρα σε ‘μένα, αλλά όποτε σκέφτομαι την εικόνα των παιδιών, μου προκαλεί ευχαρίστηση η εικόνα. Τα παιδιά ολοκληρώνουν μία σχέση”, είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και δήλωσε πως θεωρεί ότι η αγαπημένη του θα γίνει πολύ καλή μητέρα. “Η Ζέτα θα είναι ιδανική μητέρα όπως είναι και ιδανικός άνθρωπος”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για το ενδεχόμενο του γάμου, εκείνος απάντησε το εξής: “Όσον αφορά το γάμο, έχω μία καλή εικόνα για το πώς είναι να συμβιώνουν δύο άνθρωποι. Πρότυπο του καθένα είναι η οικογένεια του πάντα. Θα υπάρξουν και εντάσεις σε μία σχέση, αλίμονο. Και με μας έχουν υπάρξει”.
Στην ερώτηση αν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ζηλιάρα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: “Η Ζέτα δεν είναι καθόλου ζηλιάρα στη σχέση μας σε αντίθεση με εμένα. Ζηλεύω σε όλα”.
Τέλος, ο Μιχάλης αποκάλυψε ότι υπάρχει πιθανότητα να γράψει τραγούδι για την Ζέτα. Απαντώντας, μάλιστα, σε ερώτηση για το εάν έχει γράψει τραγούδι για την αγαπημένη του, ο Μιχάλης απάντησε αρνητικά σπεύδοντας όμως να διευκρινίσει πως “τα καλύτερα έρχονται…”.

Read More

And More