Μ. Χατζηγιάννης: Ετοιμάζει δώρο έκπληξη για την Ζέτα του!

Νέα ερωτική φωλιά για την αγαπημένη του φαίνεται πως ετοιμάζει ο Μιχάλης Xατζηγιάννης. Ο γνωστός τραγουδιστής που τον τελευταίο καιρό επενδύει συνεχώς σε ακίνητα στην Ελλάδα και την Κύπρο, αγόρασε πρόσφατα μια μεγάλη έκταση στην περιοχή της Πάρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη “Real Life”, πρόκειται για ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων στην περιοχή Αμπελά, λίγα χιλόμετρα έξω από τη Νάουσα, όπου σκοπεύει να χτίσει δυο μεγάλες μεζονέτες, η μια από τις οποίες θα είναι το δώρο-έκπληξη που θα κάνει στην Ζέτα Μακρυπούλια. Το οικόπεδο βρίσκεται πάνω σε λόφο και η θάλασσα απέχει μόλις διακόσια μέτρα. Το συγκεκριμένο σημείο μάλιστα, εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή τον γνωστό ερμηνευτή, που επένδυσε 400.000 ευρώ στο οικόπεδο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που έχει ήδη δυο σπίτια στην Πάρο, που γνώρισε μέσω του καλού του φίλου Λάκη Λαζόπουλο, όταν εκείνος τον είχε φιλοξενήσει στο εξοχικό του στο νησί, θα κατασκευάσει στο οικόπεδο που πήρε, δυο ξεχωριστές μεζονέτες των 120 τ.μ. η καθεμιά.

Οι εργασίες για την ανέγερσή τους έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία του γνωστού τραγουδιστή είναι να υπάρχουν στο σπίτι μεγάλες τζαμαριές που θα δίνουν τη δυνατότητα στο ζευγάρι να απολαμβάνει τη θέα στη θάλασσα.

Read More

And More