Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Πάρτυ-έκπληξη για τα γενέθλιά του στην Κύπρο!

Με ένα πάρτυ-έκπληξη στο πατρικό του σπίτι στην Κύπρο γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και από το πλευρό του δεν έλειψε η αγαπημένη του Ζέτα.
Το ζευγάρι που για δεύτερη φορά γιόρτασε μαζί τα γενέθλια του γνωστού τραγουδιστή βρέθηκε στην Κύπρο και έκανε ένα οικογενειακό πάρτυ το περασμένο Σάββατο.
Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης ταξίδεψε στην Κύπρο αφού είχε δύο προγραμματισμένες συναυλίες για το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο θέατρο Ριάλτο, τις οποίες συνδύασε με τον εορτασμό των γενεθλίων του αλλά και λίγες μέρες ξεκούρασης με τους δικούς του ανθρώπους.
“Το απόγευμα του Σαββάτου, και πριν ο Μιχάλης αναχωρήσει για το θέατρο Ριάλτο και τη live εμφάνισή του, οι γονείς του, Γιάννης και Ρένα, και η κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του, Μελίνα, τον περίμεναν μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το μάνατζέρ του, Πασχάλη Μουχταρίδη, στον πρώτο όροφο του οικογενειακού τριώροφου ακίνητου στην περιοχή Αγλαντζιά με μια υπέροχη τούρτα με 33 κεράκια!”, αποκάλυψε άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον στο “People”.
Η ίδια πηγή μάλιστα αποκάλυψε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: “Χάρηκε πολύ και συγκινήθηκε. Η Ζέτα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και οι γονείς του δεν την ξεχωρίζουν από εκείνον και την αδελφή του. Μάλιστα, η μητέρα του Μιχάλη είχε φτιάξει για την επίσκεψη της Ζέτας όλες τις υπέροχες κυπριακές λιχουδιές που αγαπάει, όπως η σούβλα και το χαλούμι στα κάρβουνα”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορει!

Read More

And More