Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά στις φήμες αν χωρίζει η όχι με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Με δήλωσή του στην εφημερίδα Real News ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει από τη σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι φήμες φούντωσαν όταν το καλοκαίρι η Ζέτα βρέθηκε στο εξοχικό τους στην Πάρο να κάνει μόνη της διακοπές παρέα μόνο με τους καλούς της φίλους, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, το Νίκο Μουτσινά και το Θανάση Αλευρά. Επιπλέον, η περιπέτεια του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη δικαιοσύνη έδωσε τροφή για σχόλια παρά το γεγονός ότι η Ζέτα στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της.


Οι μοναχικές διακοπές της Ζέτας στην Πάρο

Η αλήθεια όμως είναι ότι τραγουδιστής έπρεπε να λείψει για τις προγραμματισμένες συναυλίες του γι’ αυτό και οι διακοπές του ζευγαριού έγιναν πριν από αυτές.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα ο Μιχάλης διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί κρίσης και χωρισμού: “Όλα αυτά δεν έχουν καμία δόση αλήθειας και καμία υπόσταση. Είναι μόνο ράδιο αρβύλα από αυτές που κυκλοφορούν συχνά για εμάς. Ποτέ δε δοκιμάστηκε η σχέση μας και δεν χωρίζουμε, όσο και αν το θέλουν κάποιοι. Αντιθέτως, είμαστε καλύτερα από ποτέ και ετοιμαζόμαστε για ένα ταξίδι στην Αυστραλία, όπου θα δώσω συναυλίες. Θα πετάξουμε μαζί εκεί και η Ζέτα θα γυρίσει νωρίτερα καθώς έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις”.

Πράγματι, η Ζέτα θα επιστρέψει για να παρουσιάσει την νέα της ταινία αλλά και για τις πρόβες για το μιούζικαλ “Ωραία μου κυρία” καθώς και για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Read More

And More