Β. Χατζηβασιλείου: “Δεν έχω κάνει πλαστική. Ας έρθει να με ψάξει όποιος θέλει!”

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για την εκπομπή της, τα οικονομικά, την οικογένεια και τον σύντροφό της, αλλά και την εμφάνισή της.

Πολύ κομψή, δυναμική και οργανωτική, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται τη δουλειά και δεν διστάζει να αποκαλύψει τις μεγάλες αλήθειες της. Μιλώντας για την οικονομική κρίση και τη φάση που η τηλεόραση ξεπουλάει τον εαυτό της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town” το εξής: “Στην εποχή που φτάσαμε και με την κρίση που βιώνουμε, είναι και θέμα επιβίωσης. Το να φτάνουν κάποιοι στα άκρα δεν πιστεύω ότι είναι η πρώτη τους επιλογή – είναι μια επιλογή ανάγκης, προκειμένου να κάνουν νούμερα και να συνεχίσουν να υπάρχουν στην τηλεόραση”.
Όσον αφορά το θέμα με τις πλαστικές, η ίδια υπογράμμισε ότι δεν έχει κάνει καμιά πλαστική. “Δεν έχω κάνει καμιά πλαστική και πραγματικά επειδή με κούρασε πολύ αυτό το θέμα, βάζω και στοιχήματα δημόσια. Ας έρθει να με ψάξει όποιος θέλει. Και γιατί νά κάνω πλαστική; Έχεις δει πολλές γυναίκες στα 40 κάτι τους να κάνουν πλαστική;”, δήλωσε.
Στην ερώτηση αν μετά από 19 χρόνια γάμου είναι πιο εύκολο να μοιραστεί με το σύντροφό της, ένα αστείο ή λίγο καλό σεξ, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε το εξής: “Και τα δύο. Δεν μπορείς να έχεις μια καλή σεξουαλική επαφή χωρίς να γελάτε μαζί. Ή χωρίς να μοιράζεστε το χιούμορ”
Τέλος, μιλώντας για την εκπομπή της, η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε ότι κάποιοι άνθρωποι την βλέπουν στο δρόμο και βουρκώνουν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως έχει κάνει και άλλες δουλειές πέρα από την τηλεόραση. “Και καφέδες έχω ψήσει και κρεβάτια έχω στρώσει στο ξενοδοχείο του πατέρα μου και έχω σερβίρει. Τα πάντα έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό”, είπε.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More