Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.09.2015 | 15:14

Κάνουμε όλοι μεγάλο λάθος στο ξεπάγωμα του κοτόπουλου - Δες τον μόνο σωστό τρόπο

Κάνουμε όλοι μεγάλο λάθος στο ξεπάγωμα του κοτόπουλου - Δες τον μόνο σωστό τρόπο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσεις και να το ξεπαγώσεις σωστά.

Το κρέας του κοτόπουλου παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει. Διάβασε τι πρέπει να κάνεις
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 21:14

Check this
Τα 5 μεγαλύτερα hair trends που θα βλέπουμε παντού το 2018!
Κάν'το μόνη σου: Χειροποίητα σκουλαρίκια που θα δώσουν στιλ στο look σου
Τα μυστικά της Emma Roberts: Πως “σώζει” τις ατασθαλίες και τι τρώει η νεαρή ηθοποιός
Holiday blues... and pinks: Οι πιο stylish χρωματικοί συνδυασμοί για να ανανεώσεις το χώρο σου!
Top 10