Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.09.2015 | 15:14

Κάνουμε όλοι μεγάλο λάθος στο ξεπάγωμα του κοτόπουλου - Δες τον μόνο σωστό τρόπο

Κάνουμε όλοι μεγάλο λάθος στο ξεπάγωμα του κοτόπουλου - Δες τον μόνο σωστό τρόπο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσεις και να το ξεπαγώσεις σωστά.

Το κρέας του κοτόπουλου παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει. Διάβασε τι πρέπει να κάνεις
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:45

Check this
Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Ένα stylish χτένισμα που μοιάζει δύσκολο αλλά γίνεται πανεύκολα!
Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ: Η fashion editor προτείνει τα ωραιότερα της αγοράς
Ασκήσεις για σύσφιξη και γράμμωση που μπορείς να κάνεις σε ένα δωμάτιο
Μια μυκονιάτικη βίλα διεθνών προδιαγραφών που θα σε ενθουσιάσει με την κομψότητά της
Top 10