Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.09.2015 | 15:14

Κάνουμε όλοι μεγάλο λάθος στο ξεπάγωμα του κοτόπουλου - Δες τον μόνο σωστό τρόπο

Κάνουμε όλοι μεγάλο λάθος στο ξεπάγωμα του κοτόπουλου - Δες τον μόνο σωστό τρόπο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσεις και να το ξεπαγώσεις σωστά.

Το κρέας του κοτόπουλου παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει. Διάβασε τι πρέπει να κάνεις
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Girlboss! 7 πράγματα που έχουμε στα συρτάρια μας για να αντιμετωπίσουμε το άγχος των deadlines!
Το στιλ της Kaia Gerber: Πάρε ιδέες από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις του νέου it girl
5 συνήθειες για φθινοπωρινό detox! Plus: συνταγή για αποτοξινωτικό χυμό
Decorating tips: Πώς να κάνεις τη διακόσμησή σου να ξεχωρίζει δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες
Top 10