Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.04.2011 | 21:00

Δισκογραφική απορρίπτει νικητή του X-factor

Δισκογραφική απορρίπτει νικητή του X-factor
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Joe Mc Elderry ήταν ο μεγάλος νικητής του X Factor το 2009 και πίστεψε πως αυτό θα ήταν και το εισιτήριό του για την μεγάλη καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Μόλις 16 μήνες αργότερα όμως ο τραγουδιστής βρίσκεται εκτός δισκογραφικής εταιρίας.

Ο 19χρονος Βρετανός είχε μετακομίσει μετά τη νίκη του σε καλή περιοχή στο Δυτικό Λονδίνο για να ακολουθήσει την καριέρα του. Σήμερα επέστρεψε και πάλι στο πατρικό του και στην μητέρα του που προσπαθεί να τον παρηγορήσει για την σύντομη λάμψη και την απότομη πτώση του.Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως διευθυντής της εταιρίας που "άφησε στο δρόμο" τον Joe είναι ο Simone Cowell, ένας δηλαδή από τους κριτές του X Factor. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως όσο ο Joe εμφανιζόταν στα live του X Factor ο κ. Cowell τον χαιρέτιζε σαν το πολλά υποσχόμενο νέο ταλέντο που θα έπαιρνε μαζί του στο Hollywood για να τον κάνει τον νέο Zac Efron.

Όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Είναι από την άλλη πολύ πιθανό ο ίδιος ο 51 ετών Simone Cowell να εισηγήθηκε τελικά την διακοπή του συμβολαίου με τον νικητή του X Factor.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10