Οι celebrities με τα παιδιά τους στην πρεμιέρα της “Χιονάτης με τους 7 νάνους”!

Ο Δεκέμβριος, μήνας των Χριστουγέννων και των παιδιών, άνοιξε την γιορτινή του ατμόσφαιρα με το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου και το γοητευτικό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ “Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι” που έκανε πρεμιέρα χθες στο Θέατρο Παλλάς.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz που πήραν τα παιδιά τους και διασκέδασαν όλοι μαζί. Ανάμεσά τους ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα, η Δέσποινα Καμπούρη, η Έλενα Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο, η Νόνη Δούνια, η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί άλλοι.

Η “Χιονάτη και οι 7 Νάνοι» είναι ένα κλασικό μπαλέτο αφιερωμένο στα παιδιά. Πριν από 3 δεκαετίες, ο Ρώσος χορογράφος Genrikh Mayorov εμπνεύστηκε από το γνωστό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ και δημιούργησε μία νέα χορογραφία βασισμένη στην πρωτότυπη μουσική του Πολωνού συνθέτη Bogdan Pavlovsky.

Το Μπαλέτο της Εθνικής Οπερας του Κιέβου έχοντας παρουσιάσει στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία δύο άλλα πασίγνωστα παραμύθια – τη Σταχτοπούτα και τον Καρυοθραύστη – επιστρέφει δυναμικά για 8 μοναδικές (πρωινές και απογευματινές) παραστάσεις και προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του για να τους χαρίσει μία ακόμη παραμυθένια παράσταση μέσα από τη μαγεία της τέχνης του κλασικού μπαλέτου.
Δες φωτογραφίες:
Δέσποινα Καμπούρη

Γωγώ Μαστροκώστα

Αννίτα Ναθαναήλ

Βάνα Μπάρμπα με την Φαίδρα

Εύη Φραγκάκη

Νόνη Δούνια

Παναγιώτα Βλαντή

Έμυ Λιβανίου

Τζένη Μπότση

Κωνσταντίνος Σκορδάλης με τις κόρες του

Μπρούνο Τσιρίλο, Έλενα Ασημακοπούλου

Κατερίνα Λάσπα

Νίκη Κάρτσωνα

Read More

And More