Χ. Χολίδης: “Είμαι ολομόναχος, δόξα τω Θεώ!”

O τραγουδιστής που δασκάλευε τη Μαρία Μπεκατώρου στο διαγωνισμό τραγουδιού του Mega μίλησε για τις σχέσεις και όχι μόνο.

“Δόξα τω Θεω, είμαι ολομόναχος. Για να μπεις σε μια σχέση πρεπει να σου γίνει το κλικ και να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Δεν είναι απλό πράγμα. Είμαι λίγο ιδιότροπος”, είπε ο Χρήστος Χολίδης αποκαλύπτοντας ότι μια από τις ιδιοτροπίες του είναι ότι όταν ξυπνάει το πρωί δεν μιλάει σε κανέναν.

Ο 31χρονος τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι έχει βιώσει την απόρριψη από γυναίκα, ενώ όταν είναι σε σχέση είναι πάντα πιστός. “Έχω φάει πολλές χυλόπιτες στη ζωή μου. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Όπως επίσης και η απιστία. Μπορεί να με έχουν απατήσει και να μην κατάλαβα τίποτα. Εγώ δεν έχω απατήσει ποτέ.”

Επίσης ο Χρήστος Χολίδης δήλωσε ότι όταν ερωτεύεται πέφτει με τα μούτρα, γι’ αυτό δε θα δίσταζε να κάνει σχέση με θαυμάστριά του. “Ποιος μπορεί να σου απαγορεύσει ή να σου υποδείξει με ποιον θα κάνεις σχέση; Μπορεί να είναι θαυμάστρια, μπορεί και όχι. Όταν ερωτεύεσαι δε ρωτάς “τι” και “πώς”. Ερωτεύομαι με πάθος και δεν σκέφτομαι τίποτα”.

Read More

And More