Χολίδης για Δούκισσα και Alter: ”Τη στηρίζω και είμαι δίπλα της σε όλα”!

Ο Χρήστος Χολίδης το πρωί της Τετάρτης φιλοξενήθηκε -μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης- στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου ”Γιάφκα” κι αφού απολαύσαμε την νέα του επιτυχία ”Να με θυμάσαι”, ακούσαμε όσα είπε για τα επαγγελματικά του αλλά και τη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού, στον γνωστό δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό.

Για τα επαγγελματικά του
”Αυτό το διάστημα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, για λίγες εμφανίσεις ακόμα στο ”Theama”. Είμαι πάρα πολύ καιρό πάνω, από τις αρχές Σεπτέμβρη, κάθε εβδομάδα πηγαινοέρχομαι Αθήνα – Θεσσαλονίκη… Δεν ξέρω ακόμα ειλικρινά, για επικείμενες εμφανίσεις στην Αθήνα. Έχω κάποιες προτάσεις για εμφανίσεις και πριν τις γιορτές, αυτά όλα είναι στον αέρα και αποφασίζονται τελευταία στιγμή…”

Για την κρίση και τις απολαβές του
”Κι εγώ ένα μέρος του συνόλου είμαι. Να σου θυμίσω ότι δεν εκτοξεύθηκε και ποτέ το μεροκάματό μου για να πω ”αχ, τώρα θα πάρω λιγότερα…”. Βιώνω κι εγώ την κρίση, και μέσα από τους δικούς μου, από τον κόσμο που έρχεται και στο καμαρίνι… Εγώ δεν αποτελώ κάποια εξαίρεση. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, είναι δύσκολο να κάνεις επιτυχία… Στις μέρες μας ο κόσμος γνωρίζει πολλά πράγματα για τη ζωή μας και δεν νομίζω ότι έχω περάσει προς τα έξω το προφίλ του πλούσιου.”

Για τον γάμο
”Ποτέ δεν ξέρεις… Εγώ προσωπικά για να σου πω την αλήθεια, είμαι πολύ κατά του γάμου, αλλά -επειδή λένε ”ποτέ μην λες ποτέ”- είμαι και άνθρωπος της στιγμής. Μπορεί να μου ανάψει η λάμπα και να το κάνω. Να σου πω όμως, δεν με έχω φανταστεί ποτέ να είμαι παντρεμένος… Πιστεύω ότι παντρεύεσαι, το κάνεις γιατί θες να δημιουργήσεις οικογένεια. Εγώ στη συγκεκριμένη φάση που είμαι, θα έλεγα ότι είμαι… νέος (γέλια), πρέπει να κάνω πράγματα τώρα, γιατί δεν θα μπορώ μετά από μια δεκαετία.”

Για την Δούκισσα Νομικού και την ”παγωμένη” της επαγγελματική ζωή
”Εγώ το πρώτο πράγμα που της είπα ήταν ”μην φοβάσαι τίποτα, είμαι εγώ εδώ. Δεν πρέπει να σε φοβήσει τίποτα”. Πιστεύω ότι το άσχημο θα ήταν να πηγαίναν όλα καλά, να είχαν όλοι τις δουλειές τους εκτός από εσένα. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ συγκεκριμένοι όσοι έχουν δουλειά στην τηλεόραση… Εγώ αυτό που μπορούσα να της πως είναι ”σε στηρίζω, είμαι δίπλα σου σε όλα”, αν χρειαστεί, που δεν έχει χρειαστεί η κοπέλα κάτι… Είναι πιο πολύ ψυχολογικό… Είναι μια χαρά πάντως!”

Read More

And More