Χ. Χολίδης για τη Δούκισσα: “Δεν θα την έλεγα Barbie. Είναι μια θεά με μυαλό”

Ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού έχουν μία ευτυχισμένη και ισορροπημένη σχέση. Παρόλο που και οι δύο είναι πολύ ποθητοί κι επιτυχημένοι καταφέρνουν να είναι μαζί και καλά!Πως το καταφέρνουν; Ο τραγουδιστής εξηγεί τον τρόπο στην Χριστίνα Πολίτη και την κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΑΝΤ1”.

“Ξέρεις είναι η σιγουριά που δείχνεις στον άνθρωπό σου. Όταν λες “κοίταξε, είμαι εδώ και μη φοβάσαι τίποτα. Είμαι μαζί σου” στηρίζεις αυτόν τον άνθρωπο και σε στηρίζει και αυτή. Νομίζω πως έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα, γιατί αν υπήρχαν ζήλιες και όλα αυτά δεν νομίζω πως θα άντεχα. Όπως θέλω να μου φέρονται και μένα, έτσι φέρομαι κι εγώ”, εξήγησε ο Χρήστος.

“Όλη αυτή η καλοσύνη που βλέπετε, η θετική ενέργεια και όλο αυτό το καθαρό που έχει στο πρόσωπό της, είναι και στη ζωή της. Έχει όλο αυτό το γλυκό και το αγγελικό που εμένα μου αρέσει πολύ”, συνέχισε ο ίδιος για την αγαπημένη του. Όσον αφορά το πως την χαρακτηρίζει, είπε: “Δεν θα την έλεγα Barbie. Είναι μια θεά με μυαλό.”

Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου και τη δημιουργία οικογένειας: “Απλά ξυπνάς μια μέρα και το κάνεις. Έτσι θα το κάνω εγώ -τουλάχιστον και έτσι νιώθω πως θα γίνει. Μια μέρα θα πω ότι θέλω παιδιά, θέλω οικογένεια. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, πάντως πρώτα θα το μάθει ο άνθρωπος που είμαι μαζί και μετά θα σας το πω”.

Read More

And More